Vrtljiv skiro Paw Patrol Twist&Roll Mondo

Opis izdelka

Vrtljiv otroški skiro Paw Patrol s pravljičnim motivom animirane risanke Paw Patrol je originalni skiro z zabavnimi lastnostmi. Primeren je za vse otroke, predvsem pa dečke od 3. leta starosti, saj jih bo razveselil s svojo modro in rdečo barvno kombinacijo, na deski pa so ponazorjeni pogumni psički iz serije Paw Patrol. Nosilnost trikolesnega skiroja znaša 50 kg. Otroški skiro ima 3 kakovostna kolesa z različnim premerom sprednjih koles in zadnjega kolesa. Po potrebi pa jih lahko preprosto snamete in zamenjate za nova.

Skiro ponuja otrokom odlično zabavo – pri nagibu v stran se bodo sprednja kolesa zavrtela, zahvaljujoč sredinskemu sklepu. Upravljanje je vrtljivo, kar je izjemna in zanimiva lastnost, predvsem za manjše otroke. Otroci tako doživljajo bolj razburljivo vožnjo, kot na klasičnemu skiroju. Učijo se manevrirati s skirojem, ohranjevati ravnotežje in hkrati krepijo mišice rok in nog. Vožnja na skiroju je aktivnost, ki jo obožujejo otroci vseh starostnih kategorij, vožnja z vrtljivim skirojem pa je še toliko bolj razburljiva. Krmilo skiroja je mehko in udobno.

Mondo je italijanski proizvajalec, ki izdeluje kakovostne izdelke iz gume, pene in PVC-ja. Mondo je tudi uradni proizvajalec mnogih licenčnih produktov znanih risank, serij in filmov, med katere spada tudi Ben 10. Med vožnjo je priporočljiva tudi uporaba zaščitnih pripomočkov – ščitnikov za kolena, zapestja in komolce ter čelada, ki jih boste našli v naši ponudbi. Deska skiroja ima protizdrsne elemente za še večjo varnost med vožnjo. 

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 3 let
PorekloIzdelano v Italiji
Dimenzije paketa58*16*24 cm
Pakirano v kartonu A/NDa
Nosilnost50 kg
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.