Skiro Iskanje pozabljive Dory Smoby trikolesen z nastavljivim ročajem od 2,5 leta

Opis izdelka

Trikolesni skiro Finding Dory (Iskanje pozabljive Dory) je očarljiv skirojček, ki je primeren za otroke že od njihovega 2,5 leta starosti. Zasnovan je v rumeni, modri in oranžni barvi, zato na vsakega otroka deluje na pozitiven način. Otroški skiro je lahek, zahvaljujoč koleščkom pa je vožnja maksimalno udobna in gladka. Kolesa so zaščitena pred predrtjem, po potrebi pa jih lahko preprosto snamete in zamenjate za nova. Skiro je opremljen s protizdrsnimi ročaji na krmilu, ki so hkrati žametno mehki na dotik. Deska je prav tako protizdrsna, za hitrejšo in tudi varno vožnjo. Sprednji del otroškega skiroja je opremljen s sličico ljubke ribice Dory. Modro pozabljivo ribico Dory poznamo z risanke Reševanje malega Nema, v risanki Iskanje pozabljive Dory (Finding Dory) pa je postala glavna zvezda.

Trikolesni skiro je trdne konstrukcije in je izdelan iz kakovostnih materialov, ki ga naredijo resnično trpežnega. Zahvaljujoč skiroju se bodo otroci učili ohranjevati ravnotežje in razvijali svoje sposobnosti in motoriko. Skiro pomaga pri krepitvi mišic na nogah, otroci pa zahvaljujoč njemu preživljajo svoj prosti čas na svežem zraku. Hkrati pa trenirajo tudi svojo opreznosti in reflekse. Vožnja na skiroju je odličen način aktivnega gibanja za vse otroke. Med vožnjo na skiroju je priporočljiva tudi uporaba zaščitnih pripomočkov, to pa so ščitniki za kolena, zapestja in komolce ter čelada. Pravljični skiro s tremi kolesi je veliko bolj stabilen, varen in udoben kot klasičen skiro, zato ne odlašajte in ga priskrbite svojim navihancem. Nosilnost skiroja znaša 20 kg.

Smoby je ugleden francoski proizvajalec kakovostnih plastičnih igrač za otroke. Plastika je trdna in trpežna, obenem pa nežna in gladka za otroške ročice, saj je žametna na dotik. Igrače imajo zaobljene oblike, da bi bili vaši otroci med zabavnimi igrami varni pred poškodbami. Barve na plastičnih igračah Smoby spodbujajo in razvijajo otroško domišljijo in fantazijo, zato bodo pritegnile vsakega otroka. Skiro Finding Dory za otroke ima edinstveni dizajn in je čudovitih živih barv, nad njim bo navdušen vsak otrok. Proces izdelave igrač je strogo nadzorovan, zato vse igrače izpolnjujejo tudi te najstrožje varnostne kriterije. Smoby zagotavlja francosko kakovost, originalnih dizajnov in edinstvenih izdelkov.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 2,5 let
PorekloIzdelano v Franciji
Velikost56*32*65 cm
Skupna višina65 cm
Dimenzije paketa33*15*45 cm
Skupna dolžina56 cm
Nastavljiva višinaDa
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža2,53 kg
Nosilnost20 kg
Barvamodra
Nabor izdelkovNe
gift SS2024ECO162 Lopatka a hrable
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.