Skiro The Incredibles Mondo ABEC 5 dvokolesni

Opis izdelka

Otroški skiro Mondo v motivu risanke The Incredibles je čudovit dvokolesni skiro, primeren za vse dečke in deklice od 3. leta starosti. Skiro je trdne konstrukcije in ima lahek aluminijasti okvir. Skiro je zasnovan v črno-rožnati barvni kombinaciji v motivu družine Neverjetnih, ki jo poznajo otroci po celem svetu. Kolesa skiroja so izdelana iz PVC materiala brez ftalatov. Krmilo skiroja je mehko in prijetno na dotik. Na preprost način jih lahko nastavite vse do višine 82 cm, glede na otrokove potrebe. Njegova dolžina znaša 65 cm, širina pa 10 cm. Skiro ima na zadnjem koleščku zavoro, deska pa je protizdrsna.

Nosilnost skiroja znaša 50 kg. Vožnja na skiroju ni le zabavna, ampak je tudi koristna za zdravje. Z njo otroci krepijo mišice in motoriko, zagotovo bodo tako vzljubili gibanje in šport. Ležaji ABEC 5 so eden izmed najpomembnejših delov skiroja. Skiro Mondo vsebuje ležaje pete kategorije ABEC 5, zato imajo koleščki na skiroju maksimalno tihi hod, so trpežni in bodo zdržali na stotine razburljivih voženj vašega malčka. Premer koleščkov meri 12 cm in jih po potrebi lahko zamenjate.

Prednost skiroja je njegova lahkost, zato ga bodo otroci lahko vzeli tudi s seboj na izlet ali počitnice. Mondo je italijanski proizvajalec, ki izdeluje kakovostne izdelke iz gume, pene in PVC-ja. Mondo je tudi uradni proizvajalec mnogih licenčnih izdelkov znanih risank, serij in filmov, med katere spadajo tudi Neverjetni. Med vožnjo je priporočljiva tudi uporaba zaščitnih pripomočkov – ščitnikov za kolena, zapestja in komolce ter čelada, ki jih boste našli v naši ponudbi. Deska skiroja ima protizdrsne elemente za še večjo varnost.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 3 let
PorekloIzdelano v Italiji
Velikost65*82*10 cm
Dimenzije paketa60*11*22 cm
Nastavljiva višinaDa
Pakirano v kartonu A/NDa
Nosilnost50 kg
Barvardeča
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.