Skiro Disney Princeske Smoby trikolesen z nastavljivim ročajem od 2,5 let od 2,5 leta

Opis izdelka

Otroški trokolesen skiro Disney Princeske prihaja z delavnice priznanega francoskega proizvajalca Smoby. Tri kolesa na skiroju zagotavljajo večjo stabilnost, s čimer je vožnja varnejša. Je stabilen skiro, ki je zahvaljujoč svoji lahkosti primeren za otroke od 2,5. leta starosti. Skiro ima stabilno protizdrsno desko s pravljičnim motivom. Na krmilu skiroja se nahaja sličica s princeskami iz Disneyevih pravljic. Kolesa trikolesnega skiroja so opremljena s tremi kvalitetnimi silikonskimi kolesi, ki jih po potrebi lahko preprosto snamete in zamenjate za nova.

Silikonska prosojna kolesa so protizdrsna in zvišujejo udobje med vožnjo. Prav tako pa so odporna proti predrtju. Sprednje kolo ima premer 15 cm, zadnja pa 13 cm. Konstrukcija skiroja je kombinacija trdne in hkrati lahke kovinske konstrukcije in trpežne plastike. Skiro za otroke Disney Princeske ima po višini nastavljivo krmilo, ki ga lahko nastavite na tri položaje, po potrebi vašega malčka. Ročaji na krmilu so protizdrsni in prijetni na dotik.

Otroški skiro ima kovinski okvir, zato je izredno trpežen. Na zadnjem delu se nahaja tudi zastavica. Med vožnjo je priporočljiva tudi uporaba zaščitnih pripomočkov – ščitnikov za kolena, zapestja in komolce ter čelada. Vožnja na skiroju je razburljivo doživetje in hkrati odlična oblika gibanja za otroke na svežem zraku. Podjetje Smoby je francoski proizvajalec kvalitetnih otroških igrač, z dolgoročno tradicijo. Otroci obožujejo vožnjo na skiroju, saj je to odlična oblika aktivnosti, pri kateri se učijo ohranjevati ravnotežje že od majhnih nog.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 2,5 let
PorekloŠpanija
Velikost55*32*65 cm
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža2,16 kg
Barvarožnata
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.