Servirni voziček s čajnim servisom Disney Princeske Smoby z bleščicami rožnat

Opis izdelka

Servirni voziček s čajnim servisom Disney Princeske Smoby je čudovit pravljični 17-delni set, zahvaljujoč kateremu se bo vsaka mala deklica od 3. leta starosti dalje počutila kot del čudovite risanke. Elegantni dizajn servirnega vozička na koleščkih rožnato-bele barvne kombinacije bo malo deklico osupnila in z zavzetostjo se bo začela pripravljati na prihod pomembnih gostov. Povsod prisotni okraski in bleščice v stilu Disneyjevih Princesk bodo zagotovili, da se bo vaša deklica igrala z neizmerno vnemo in se te otroške igrače zlepa ne bo naveličala.

Otroški servirni voziček s čajnim servisom je izdelan iz kakovostne plastike, ki je posebnost proizvajalca Smoby. Vsi robovi na servisnem vozičku in čajnem servisu so zaobljeni, tako da vaši princeski ne grozi tveganje za poškodbe in se tako lahko brez strahu prepusti odlični zabavi. Servirni voziček je izredno stabilen, 4 kakovostna kolesa zagotavljajo varno premikanje, kjerkoli se bo deklica odločila postreči čaj. Dekliška servirna mizica vsebuje bogat komplet dodatkov: lonček za mleko, posodica za sladkor, 2 skodelici, 2 drugačni skodelici, čajnik s pokrovčkom, 2 vilice, 2 nožka in 2 žlički. Deklici za popolno pogostitev ne bo nič preprečevalo, servirni voziček jo bo popolnoma prevzel.

Čajni servis z vozičkom bo pri mali deklici pripomogel k razvoju fine motorike in osredotočenosti. H krati pa se bo z igro razvijala tudi domišljija in predstavnost, ki sta še kako potrebni pri malih otrocih. Otroški servirni voziček lahko uporabite tudi za vožnjo drugih igrač, tako da bo vedno uporaben. Mala gospodična se bo zahvaljujoč servirnemu vozičku počutila kot odrasla in bo svojo vlogo gostiteljice vzela zelo resno. Skupna višina servirnega vozička je 48 cm.

Smoby je ugleden francoski proizvajalec plastičnih igrač za otroke. Plastika igrač Smoby se ponaša z visoko trpežnostjo, prijetno zaobljenimi robovi in odličnim občutkom za igro. Barve na plastičnih igračah Smoby spodbujajo in razvijajo otroško domišljijo in ustvarjalnost, zaradi česar so postale priljubljene pri tisočih otrok. Proces izdelave Smoby igrač je strogo nadzorovan, zato vse igrače izpolnjujejo tudi te najstrožje varnostne kriterije. Smoby je zagotovilo originalnega francoskega dizajna otroških igrač, zaradi česar se razlikuje od konkurence.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 3 let
PorekloFrancija
Velikost35*31*48 cm
Dimenzije paketa54*12*43 cm
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža1,7 kg
Barvarožnata
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.