Čelada smarTrike M nastavljiva velikost 55-58 cm z 11 zračniki rdeča

Opis izdelka

Moderna otroška čelada proizvajalca smarTrike je odlična izbira za vse spretne otroke, ki se radi vozijo na rolerjih, skirojih, rolkah ali poganjalcih. Čelado lahko nastavite v velikosti od 55 cm do 58 cm, tako da se bo lepo prilagodila otrokovi glavi in rastla skupaj z njim. Otroška čelada je rdeče barve, ki bo všeč vsakemu malemu športniku. 11 zračnih odprtin na čeladi bo priskrbelo dovolj pretoka zraka med športnimi aktivnostmi in tako se otroci ne bo spotili, ampak se bodo počutili udobno. Čelada za otroke je izredno varna in je izdelana iz kakovostnih materialov.

Otroške športne čelade spadajo med najpomembnejše zaščitne pripomočke, ki bodo obvarovale vaše otroke pred poškodbami. Brezčasni dizajn otroške čelade zagotavlja, da jo bodo otroci radi uporabljali in nosili dlje časa. S čelado znamke smarTrike bodo otroci uživali v prostem času, brez strahu in skrbi. Šport in preživljanje časa na svežem zraku je za otroke izjemnega pomena, saj se skupaj z njimi razvija fina motorika, koordinacija gibov in spretnost, prav tako pa si z njim krepijo mišice. Poleg čelade je zagotovo pomembno, da svojim otrokom priskrbite tudi druge zaščitne pripomočke – ščitnike za kolena, zapestja in komolce.

Proizvajalec smarTrike izdeluje otroške tricikle in poganjalce, ki so priljubljeni po celem svetu, njegovi izdelki pa so eni izmed najbolj prodajanih. Na svetovnem trgu deluje že več kot desetletje in vodi v prodaji, proizvodnji in inovacijah otroških triciklov na svetovni ravni. Zagotavlja kakovost in prav tako varnost pri igrah vaših najmlajših. Zaščitni pripomočki znamke smarTrike so odlična izbira za vsakega otroka.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 5 let
VelikostM (55-58 cm)
Teža0,35 kg
Barvardeča
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.