Sedež za v banjo Žaba Cotoons Smoby z rožico in priseski rožnati/zeleni

Opis izdelka

Otroški sedež za v vodo v stilu Žabice z rožico in dodatki je primeren za vsakega otroka od 6. meseca starosti. Otroci bodo sedeli v sedežku in se v banjici med kopanjem igrali. Počutili se bodo varno, hkrati pa imeli ogromno možnosti, kako preusmeriti pozornost s kopanja. Sedež za v vodo v rožnati ali zeleni barvi je izdelan iz kakovostne plastike, ki je trpežna in hkrati nežna. Je zaobljene oblike in ergonomsko oblikovan, zahvaljujoč čemur se otroci ne bodo poškodovali, saj je sedež izredno varen. Izdelan je tako, da otrok pri igri ne bi oviral. Otroški sedež za v banjo je sestavljen iz dveh delov – iz mizice z igračami in sedala. Mizica z igračami za kopanje je na sprednjem delu okrašena s školjkico.

Mizica se s preprostim pritiskom primakne k stolčku, s pomočjo gumba pa se zatič sprosti. Igralno mizico odmaknete, otroka pa tako preprosto vzamete ven. Sedež za v banjo za najmlajše vam ponujamo v zeleni ali rožnati barvi. Barve na sedežu spodbujajo otroško domišljijo in na vsakega malčka delujejo pozitivno. Na spodnjem delu sedeža za otroke se nahajajo priseski, zahvaljujoč katerim malčkom ne bo drselo in bo sedež stabilen. Na enostaven način ga tudi z banje snamete. Na zadnji strani otroškega sedeža Cotoons francoskega proizvajalca Smoby je oznaka, do katere je priporočljivo banjico za otroka napolniti. Nosilnost sedeža znaša od 6 do 13 kg.

Igralna mizica sedeža ponuja otrokom veliko zabave. Iz velike rumene rožice bo tekla voda kot iz prhe za žabico Wabap, ki sedi v bazenčku z vrtečim vodnim mlinčkom, preko katerega teče voda. Zelena žabica Wabap se kopa v svojem bazenčku. Dimenzije sedeža merijo 42*34*25 cm. To je odlična igrača za vsakega malčka, zahvaljujoč čemur bo kopanje ogromna zabava. Otroški sedežek Cotoons je izdelek francoskega proizvajalca Smoby. Izdelan iz trpežne plastike, ki je žametna na dotik. Otroški sedež Cotoons je popoln družabnik pri kopanju za vsakega malčka.

Lastnosti

  • dodatek za kopanje dojenčka
  • nosilnost 6-13 kg
  • primeren od 6. meseca
  • ergonomsko oblikovani sedež
  • igralna mizica z mlinčkom, žabico, rožico in bazenčkom
  • odtis školjkice na sprednjem delu
  • oznaka za priporočljivo gladino vode
  • priseski za pritrjevanje
  • iz trpežne, žametno nežne plastike
  • kvaliteten francoski izdelek
Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 6 mesecev
PorekloFrancija
Velikost42*34*25 cm
Skupna višina25 cm
Dimenzije paketa52*19*36 cm
Skupna dolžina42 cm
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža1,6 kg
Nosilnost6 - 13 kg
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.