Otroške sani Bobby Bob Wild Spidder BIG s kovinsko smučko in blažilcem tresljajev od 4 leta

Opis izdelka

BIG otroške sani Bobby Bob Wild Spider nemškega proizvajalca so odlična zimska igrača, primerna za otroke od 4. do 10. leta. Sani za otroke so stilske črne barve z zelenimi črtami, ki bodo izstopale na vsakem zasneženem hribu. Najnovejši ergonomski dizajn zagotavlja maksimalno zabavo na snegu. Kar naredi to sneženo prevozno sredstvo resnično impozantno je mnogo zanimivih funkcij. Blažilci tresljajev in kovinska smučka bodo zagotovili lahko in gladko vožnjo, vgrajena hupa še poveča varnost med vožnjo, ročaji pa so ergonomsko oblikovani. Na saneh se lahko peljete klasično sede, lahko pa tudi klečite, tako da bodo snežne dogodivščine še bolj zanimive in razburljive. Otroške snežene sani so visokokakovostne, primerne za mraz, saj kljubujejo temperaturam do -20 °C. Na sprednjem delu imajo vrv, s katero ga lahko privežete na nekakšno hitrejše vozilo ali pa svoje malčke povlečete na hrib.

Otroške sani so odlična igrača za zimo, s katero se bodo otroci zabavali ure in ure. Takšne zunanje igrače imajo tudi mnogo drugih pomenov. S pomočjo otroških sani se razvijajo gibalne sposobnosti otrok in krepijo mišice na nogah in rokah. S hitro vožnjo po hribčkih se okrepi tudi pogum otrok, pri skupnih zimskih radostih pa otroci sklepajo prijateljstva in poznanstva, na katere se lahko spominjajo še dolga leta. Razvijata pa se tudi otroška fina in groba motorika. Otroška zimska igrača je idealno darilo za vse otroke, ki imajo radi sneg, zimo in preživljanje časa na svežem zraku. Robustna konstrukcija omogoča nosilnost kar do 60 kg, zahvaljujoč sintetičnim materialom so sani za otroke maksimalno trpežne. Dimenzije otroške zimske igrače merijo 93*50*38 cm.

BIG je ugledni nemški proizvajalec, ki ima vodilni položaj v svetu po izdelavi visoko kakovostnih plastičnih igrač za otroke. Njegov simbol je bivol, ki odraža značajske lastnosti kot so: moč, robustnost in trpežnost, h krati pa so to lastnosti vseh otroških igrač BIG. Starši tej znamki zaupajo in jo hvalijo predvsem zaradi izkazane varnosti, najnaprednejše tehnike izdelave in uporabe neškodljivih materialov, ki se lahko reciklirajo. Na otroško igračo je zajamčena 3-letna garancija, saj plastika vsebuje poseben UV-filter, ki zagotavlja, da bo ta igrača obdržala žive barve še dolga leta kot prvi dan. Nemški proizvajalec jamči za kakovost, edinstvenost in varnost, da se vam med igro nikoli ne bo treba bati za varnost svojih malčkov.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 4 let
PorekloNemčija
Velikost93*50*38 cm
Dimenzije paketa81*32*53 cm
UV filterDa
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža4,6 kg
Nosilnost60 kg
Barvačrna
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.