Puzzle Around the world Educa 42000 delov od 11 leta

Opis izdelka

Puzzle za otroke in odrasle, v motivu Around the world. Motiv teh puzzel tvori panoramska slika, na kateri se nahajajo najbolj znani svetovni spomeniki in mesta celega sveta. Paket puzzel vsebuje neverjetnih 42000 delčkov. Ko so puzzle sestavljene, nastane iz njih čudovita slika. Puzzle so izdelane iz kakovostnega materiala. Izpolnjujejo varnostne standarde – so varne za otroke in odrasle. Te puzzle za otroke in odrasle so polepljene z zanimivimi sličicami, z najrazličnejšimi motivi, kot so slavne slike, scene, fotografije živali in predmetov in filmski motivi.

Posamezni deli puzzel so večjih dimenzij za lažje ravnanje. Puzzle lahko kasneje spet razdrete in jih pospravite nazaj v škatlico. Sestavljanje večjih puzzel je zabavna dejavnost, s katero se lahko zabava cela družina in družba prijateljev. Puzzle so priljubljene po celem svetu in vplivajo na predstavnost in koncentracijo. Puzzle so primerne za otroke od 11. leta starosti. Ko je slika sestavljena meri 749*157 cm – nastala slika je dimenzij odraslega človeka (glede na višino).

Educa se specializira predvsem za izdelavo puzzel in didaktičnih iger. V ponudbi podjetja Educa je mnogo čudovitih puzzel za različne starostne kategorije, ki zagotovo ne smejo manjkati v vaši zbirki. S puzzlami Educa se vam ni treba več bati, da boste delčke izgubili. Proizvajalec Educa vam bo do 16 delčkov preko obrazca brezplačno poslal manjkajoče delčke sestavljanke, ki ima več kot 16 delčkov. Tako se vam ni treba več bati, da bodo vaše puzzle nepopolne. To je edinstvena storitev španskega proizvajalca Educa, ki se specializira za izdelavo puzzel in didaktičnih iger za otroke in odrasle. 

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 11 let
PorekloŠpanija
Velikost749*157 cm
Dimenzije paketa78*38*27 cm
Pakirano v kartonu A/NDa
Puzzle število delov42000
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.