Punčka za dojenčke Perle K Tendresse Kaloo 25 cm v beli oblekici iz nežnega blaga v darilni embalaži

Opis izdelka

Punčka za dojenčke Perle K Tendresse je odlična igrača za najmlajše, ki je zahvaljujoč svoji visoki kakovosti primerna za otroke že od njihovega rojstva. Punčka Kaloo ima brezčasni dizajn in nežen izraz na obrazku, ki bo všeč vsakemu dojenčku. Punčka za otroke Tendresse je visoka 25 cm in je izdelana iz nežnega bombaža, ki je prijeten za otroške rokice in kožo. Punčka za otroke ima oblečen nežno belo oblekico in je priročno pakirana v darilno embalažo. Darilno embalažo lahko uporabite kot darilno pakiranje, s čimer boste pri obdarovanju svojih najbližjih imeli eno skrb manj.

Lastnosti

  • mehka punčka iz nežnega blaga
  • darilna embalaža
  • brezčasni dizajn
  • višina 29 cm
  • pranje pri 30°
  • izpolnjuje najstrožje varnostne kriterije
  • edinstveni francoski dizajn

Punčka Kaloo ima na zadnji strani tudi značko, na katero lahko napišete ime svojega dojenčka ali pa ime punčke. Igra s punčko stimulira otroško predstavnost in ustvarjalnost. Mali otroci se bodo s svojo najljubšo punčko crkljali, večji otroci pa se bodo s punčko »pogovarjali« in tako začeli razvijati svoje jezikovne sposobnosti. V prvih tednih po rojstvu je tipna zaznavnost otroka povišana, otrok reagira na vsak dotik in za spodbujanje te aktivnosti je primerna tudi punčka Kaloo. Vsaka otroška igrača Kaloo je testirana in izpolnjuje tudi te najvišje standarde ter je primerna tudi za preučevanje, grizenje in okušanje. 

Kaloo je francosko podjetje, ki izdeluje kakovostne igrače za najmlajše otroke, primeren že od njihovega rojstva. Igrače za dojenčke imajo edinstveni dizajn in originalno zasnovo, ki je všeč otrokom in tudi staršem. Postopek izdelave igrač je nadzorovan, vsaka igrača mora izpolnjevati stroge evropske kriterije. Zagotavljajo kakovost in maksimalno varnost izdelkov. Otroške igrače Kaloo so odraz francoskega občutka za edinstvenost, lepoto in trpežnost. Otroško igračo lahko preprosto čistite, priporočena temperatura pranja je 30°, brez uporabe belil in mehčalcev, da bi s tem ohranili barvo in kakovost igrače.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 0 mesecev
PorekloIzdelano v Franciji
Velikost25 cm
Skupna višina25 cm
Dimenzije paketa16*29 cm
Pakirano v kartonu A/NDa
Barvarožnata
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.