Prikolica za kužka za poganjalce BIG Bobby Car New&Classic&Neo&Next&Scooter od 12 mes

Opis izdelka

Prikolica za kužka je izjemen dodatek za poganjalce BIG iz kolekcije New, Classic, Scooter, Neo in Next. Na prikolici je dovolj prostora za najljubše igrače malih voznikov. Zahvaljujoč integriranemu stojalu je prikolica stabilna. Njena nosilnost znaša kar 25 kg in se lahko preprosto priklopi na kateri koli poganjalec BIG s pomočjo zatiča. Prednost te otroške prikolice je snemljiv vrhnji del, tako da se bo pokrita priklica preprosto spremenila na običajno prikolico. Na prikolico brez pokritega dela lahko malčki naložijo tudi večji tovor. Prikolica je primerna za otroke od 12. meseca starosti, njene mere pa znašajo 59*37*36 cm.

Prikolica je izdelana v prijetni rdeče-beli barvni kombinaciji, na njej pa so ponazorjene sličice mucke in kužka. Na prikolici je tudi okence za prevažanje živalic, prav tako kot na resnični prikolici. Prikolica za poganjalce je robustne konstrukcije, ki je izdelana iz trpežne plastike. Mehka kolesa zagotavljajo tiho in udobno vožnjo. Otroška prikolica na poganjalcu je zaščitena z UV stabilizatorji, tako da bo ostala živih barv še leta in leta, barve ne bodo zbledele niti po daljši uporabi. Proizvajalec, BIG za svoje izdelke zagotavlja kar 3-letno garancijo, zato da bi otrokom ta igrača zdržala resnično dolgo časa.

Prikolico za poganjalčke je testiralo nemško podjetje za ugotavljanje kakovosti TÜV Rheinland, v skladu s strogimi varnostnimi normami GSBIG je ugledni nemški proizvajalec, ki ima vodilni položaj v svetu po izdelavi visoko kakovostnih plastičnih igrač za otroke. Njegov simbol je bivol, ki odraža značajske lastnosti kot so: moč, robustnost in trpežnost, h krati pa so to lastnosti vseh otroških igrač BIG. Pri izdelavi proizvajalec uporablja zdravju neškodljive in kakovostne materiale. Nemški proizvajalec jamči za kakovost, edinstvenost in varnost, da se vam med igro nikoli ne bo treba bati za varnost svojih najmlajših otrok.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 12 mesecev
PorekloNemčija
Velikost60*30*34 cm
Skupna višina34 cm
Dimenzije paketa59*37*36 cm
Skupna dolžina60 cm
UV filterDa
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža2 kg
Barvabiela,červená
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.