Prikolica BIG kvadratna rdeča za poganjalce BIG New&Classic&Neo&Next&Scooter od 12 mes

Opis izdelka

Prikolico BIG Bobby Caddy je mogoče namestiti na vse poganjalce BIG Bobby Cars – New, Classic, Scooter in Next. Rdeča prikolica je primerna za otroke od 12. meseca starosti, njene večje mere znašajo 59*37*18 cm, njena prostornina pa je 8 litrov. Nosilnost kvadratne prikolice znamke BIG znaša 25 kg. Zahvaljujoč robustni konstrukciji in visoki nosilnosti, lahko otroci v njej odpeljejo mamici nakup iz trgovine, prevažajo pesek ali pa svojega štirinožnega prijateljčka.Zadnjo steno prikolice lahko malčki odprejo, kot na resnični prikolici, in prav zato bo ta odlična igrača iz vsakega otroka naredila profi voznika. Prikolico se na poganjalec namesti s pomočjo kaveljca.Mehka kolesa omogočajo tiho in udobno vožnjo.

Rdeča barva otroške prikolice je zaščitena z UV stabilizatorji, da je sonce ne bi poškodovalo. Uporabljene, zdravju neškodljive materiale je mogoče reciklirati, tako da ne škodujejo življenjskemu okolju. Aplicirane proizvodnje tehnologije zagotavljajo visoko stabilnost prikolice Bobby Car in varnost za otroke. Izdelki BIG so testirani v neodvisnih inštitutih, ki se osredotočajo na kakovost izdelkov.  

Nemška znamka BIG je proizvajalec prvovrstnih igrač, ki dobivajo nagrade na mednarodni ravni. Logotip znamke BIG je bivol, ki predstavlja moč, trpežnost in robustnost – prav to pa so lastnosti te znamke. Znamka BIG skrbno pazi na varnost svojih izdelkov, uporabljeni materiali niso le kakovostni, temveč tudi zdravju neškodljivi. Nezamenljiv dizajn, moderni proizvodni procesi in igrače, ki izpolnjujejo zahteve otrok – to vse je znamka BIG.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 12 mesecev
PorekloNemčija
Velikost59*37*18 cm
Dimenzije paketa61*31*18 cm
UV filterDa
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža1,4 kg
Nosilnost25 kg
Barvardeča
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.