Posteljnina Joy toTs-smarTrike povodni knj prevleka za odejo in blazino 100% bombažni saten modra

Opis izdelka

Dvodelni set za posteljico Joy, proizvajalca smarTrike je moderni set dodatkov za dojenčka, ki je primeren za dečke že od njihovega rojstva dalje. Otroci, ki so le nedavno prišli na svet, se bodo zagotovo razveselili živih barv in sličice povodnega konja na nežnih prevlekah. Set v modri barvi vsebuje dve prevleki – ena za odejo in druga za vzglavnik. Celotni set je proizveden iz nežnega 100% bombažnega satena, ki je nežen za kožo najmlajših otrok. Modra odeja in vzglavnik za dojenčka predstavljata popolne dodatke za vsako otroško sobico.

Prevleki za odejo in vzglavnik za posteljo bosta poskrbeli, da bo vaš malček zmeraj na toplem in mu bo udobno. Prevleki sta zračni in lahki ter izdelani po potrebah najmlajših otrok. Na prevleki se nahaja motiv povodnega konja z barvastim ptičkom na modrem ozadju. Na drugi strani pa je prevleka svetlo modre barve in odlično dopolnjuje vzglavnik. Prevleka za vzglavnik je prav takšne izrazite modre barve, povodni konj pa je le na robovih, zato otroka med spanjem ne bo motil, ampak pazil na njegove sanje. Ljubek motiv povodnega konja na modri odeji in vzglavniku bo navdušil vse starše in njihove malčke.

Proizvajalec smarTrike je vrhunski proizvajalec otroških triciklov in skirojev, ki so priljubljeni po celem svetu. Najnovejša serija izdelkov smarTrike so dodatki za nego dojenčkov in malčkov, toTs. Tots nudi najmodernejše stilske kolekcije visoko kakovostnih izdelkov, ki popolnoma izražajo okus staršev in njihovih malčkov. V dodatkih toTs smarTrike sta združeni visoka kakovost in dostopne cene, medtem ko stil še vedno ostaja na visoki ravni. So del inovativne kategorije izdelkov, ki vsebuje priročne in hkrati stilske rešitve za vsakodnevne potrebe malčkov in njihovih staršev.

Lastnosti

  • set 2 dodatkov za posteljico
  • prevleka za vzglavnik in odejo
  • modra barva s sličico povodnega konja
  • za najmlajše otroke
  • nežno za otroško kožo
  • kakovostni set izdelkov edinstvenega dizajna
  • za udobje in zaščito dojenčka med spanjem v posteljici
  • primerno za darilo za najmlajše otroke
  • 100 % bombažni saten
Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 0 mesecev
Velikost100*135 cm / 40*60 cm
Pakirano v kartonu A/NDa
Barvamodra
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.