Poganjalno kolo Ledeno kraljestvo Learning Bike Smoby z nastavljivo višino sedeža od 24 mes

Opis izdelka

Poganjalno kolo za deklice Learning Bike z motivom risanke Frozen – Ledeno kraljestvo je odlično sredstvo za aktivno gibanje otrok na svežem zraku. Poganjalno kolo Frozen uglednega francoskega proizvajalca igrač Smoby je primerno za deklice od 2. leta starosti. Otroci se bodo s tem poganjalcem znamke Smoby naučili ohranjevati ravnotežje, pri tem pa aktivno telovadili. Prednost pravljičnega poganjalnega kolesa v primerjavi s klasičnim štirikolesnim avtomobilčkom je ta, da morajo otroci ohranjevati ravnotežje. Poganjalno kolo Learning Bike je modro-bele barvne zasnove in je dopolnjen z vijoličnimi in rožnatimi detajli. Sličica princesk Ane in Elze z risanke Frozen, ki je nameščena na krmilu, daje poganjalcu Smoby pravljičen pridih.

Otroški poganjalec ima čvrsto kovinsko konstrukcijo in po višini nastavljiv sedež. Poganjalec se popolnoma prilagodi potrebam vašega malčka. Raste skupaj z otrokom vse do takrat, ko je malček že pripravljen na svoje prvo kolo. To je odlična srednja stopnja pri prehodu z otroškega tricikla na prvo kolo. Dimenzije poganjalca merijo 76*40*49 cm. Višina sedeža meri 35 cm. Poganjalec ima kakovostna kolesa za gladko in tiho vožnjo, proizvajalec je mislil tudi na praktično stran poganjalca in ga opremil s stojalom za lažje parkiranje. Otroško poganjalno kolo je izredno udobno in varno. Pri vožnji s poganjalcem se morajo otroci zanesti nase, s čimer pridobivajo samozavest in ohranjujejo ravnotežje, s tem pa ne razvijejo visoke hitrosti, saj se odganjajo z nogami. Otroci si z vožnjo s poganjalcem utrjujejo mišice hrbta in križa, krepijo noge in vadijo ravnotežje.

Smoby je ugleden francoski proizvajalec, ki že dolga leta proizvaja le najkakovostnejše igrače z originalnim dizajnom. Materiali, ki so uporabljeni na igračah Smoby so trdni in trpežni, hkrati pa nežni in gladki za otroške rokice. Vse igrače proizvajalca Smoby imajo zaobljene robove, ki preprečujejo poškodbe najmlajših otrok. Barve na igračah Smoby spodbujajo otroško domišljijo in fantazijo.  Proces izdelave Smoby igrač je strogo nadzorovan, zato vse igrače izpolnjujejo tudi te najstrožje varnostne kriterije. Če želite za svoje otroke le najboljše, izberite izdelke francoskega proizvajalca Smoby, ki jamči za kakovost, preverjeno z dolgimi leti svojega obstoja. Vaša mala princeska bo svoj novi poganjalec Learning Bike preprosto oboževala. Izredno preprosto bo z njega prešel na prvo kolo in ne bo imel težav z ohranjevanjem ravnotežja.

Lastnosti

  • poganjalec, pri katerem se otroci učijo ohranjevati ravnotežje
  • čudoviti pravljični motiv Frozen – Ledeno kraljestvo
  • zagotavlja lažji prehod na prvo kolo
  • tiha kolesa
  • trdna kovinska konstrukcija
  • nastavljiva višina sedeža
  • poganjalec raste skupaj z otokom
  • stojalo za preprosto parkiranje
  • kvaliteten francoski izdelek
  • primeren od 2. leta
Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 24 mesecev
PorekloIzdelano v Franciji
Velikost76*40*49 cm
Skupna višina49 cm
Dimenzije paketa31*15*68 cm
Višina sedeža33-38 cm
Skupna dolžina76 cm
Nastavljiva višinaDa
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža2,7 kg
Premer25 cm
Barvamodra
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.