Poganjalno kolo First Bike Smoby rožnato-črno od 18 mes

Opis izdelka

Poganjalno kolo First Bike francoskega proizvajalca Smoby je edinstveni otroški poganjalec z najmodernejšim dizajnom. Primeren je za otroke od 18. meseca starosti, zaradi barve pa bo najbolj všeč deklicam. Otroci se bodo s tem poganjalcem znamke Smoby naučili ohranjevati ravnotežje, pri tem pa aktivno telovadili. Poganjalno kolo Smoby je čudovite črno-rožnate barvne zasnove s stilskim srebrnim srednjim okvirjem. Otroški poganjalec ima čvrsto kovinsko konstrukcijo in po višini nastavljiv sedež. Raste skupaj z otrokom vse do takrat, ko je malček že pripravljen na svoje prvo kolo. To je odlična srednja stopnja pri prehodu z otroškega tricikla na prvo kolo. Poganjalec je primeren za vse otroke od 18. meseca starosti. Dimenzije poganjalca merijo 76*40*49 cm. Višina sedeža znaša 35-40 cm in jo lahko nastavite po potrebi vašega otroka.

Prednost poganjalnega kolesa v primerjavi s klasičnim štirikolesnim avtomobilčkom je ta, da morajo otroci ohranjevati ravnotežje. Zanašati se morajo nase, utrjujejo mišice hrbta in križa, krepijo noge in vadijo ravnotežje. Otroško poganjalno kolo je izredno udobno in varno. Otrok z vožnjo na poganjalnem kolesu krepi svojo samozavest in se uči ohranjevati ravnotežje, vseeno pa ne more razviti visoke hitrosti, saj se poganja z nogami. Če želite za svoje otroke le najboljše, izberite francosko znamko Smoby, ki jamči za kakovost, preverjeno z dolgimi leti svojega obstoja. Poganjalec se popolnoma prilagodi potrebam vašega malčka.

Smoby je ugleden francoski proizvajalec, ki že dolga leta proizvaja le najkakovostnejše igrače z originalnim dizajnom. Materiali, ki so uporabljeni na igračah Smoby so trdni in trpežni, hkrati pa nežni in gladki za otroške rokice. Vse igrače proizvajalca Smoby imajo zaobljene robove, ki preprečujejo poškodbe najmlajših otrok. Barve na igračah Smoby spodbujajo otroško domišljijo in fantazijo. Vsak mali voznik bo svoj nov poganjalec First Bike preprosto oboževal. Izredno preprosto bo z njega prešel na prvo kolo in ne bo imel težav z ohranjevanjem ravnotežja. Poganjalec ima kakovostna in tiha kolesa za gladko vožnjo, ki imajo premer 25 cm. Proces izdelave Smoby igrač je strogo nadzorovan, zato vse igrače izpolnjujejo tudi te najstrožje varnostne kriterije.

Lastnosti

  • najmodernejši dizajn
  • barvna zasnova primerna predvsem za deklice
  • poganjalec, pri katerem se otroci učijo ohranjevati ravnotežje
  • zagotavlja lažji prehod na prvo kolo
  • tiha kolesa s premerom 25 cm
  • trdna kovinska konstrukcija
  • nastavljiva višina sedeža
  • poganjalec raste skupaj z otokom
  • kvaliteten francoski izdelek
  • primerno od 18. meseca
Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 18 mesecev
PorekloIzdelano v Franciji
Velikost76*40*48 cm
Skupna višina48 cm
Dimenzije paketa26*30*64 cm
Višina sedeža35 - 40 cm
Skupna dolžina76 cm
Nastavljiva višinaDa
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža2,3 kg
KolesaEVA wheels - Ø 25 cm
Barvarožnata
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.