Poganjalec Rider BIG vrtljiv z gumiranimi kolesi in ščitniki za čevlje zelen od 18 mes

Opis izdelka

Poganjalec Rider Big je kakovosten in moden otroški poganjalec v zeleni zasnovi, ki bo razveselil vse razposajene otroke od 18. meseca starosti. Ta originalen poganjalec ponuja malim dirkačem možnost zavijanja, zahvaljujoč kateremu bosta vožnja in naklanjanje v strani postala za otroka resnično doživetje. Nosilnost poganjalca znaša 25 kg in je prilagojen vožnji po stanovanju in na prostem. Poganjalec v obliki motorja je izdelan iz kakovostnih plastičnih materialov, kot dodatek k poganjalcu pa sodijo še ščitniki za čevlje, velikosti 21-27, tako da se staršem ni treba bati za otrokove čeveljčke.

Konstrukcija poganjalca je maksimalno prilagojena potrebam najmlajših otrok. Poganjalček ima štiri gumirana kolesa, od ostalih poganjalcev pa se loči po sprednjih gumiranih kolesih, ki sta opremljena s posebno krožno opravo. Zahvaljujoč tej opravi se lahko malček vrti v manjšem prostoru in se varno odganja z nogami. Otroški poganjalec – motor Rider je izjemno ergonomsko oblikovan in se zahvaljujoč kolesom odlično prilega cestišču. Ročaji so dobro oprijemljivi, omogočajo preprosto ravnanje. Snemljiv sedež je zelo udoben in ergonomsko oblikovan. Ko ga snamete, ga lahko preprosto očistite, tako da bodo otroci zmeraj sedeli na čistem. Poganjalec pri otrocih razvija gibalne sposobnosti, motoriko, urijo svoje opažanje in reflekse, z njegovo pomočjo se razvijajo tudi kolčni sklepi. Dimenzije poganjalca merijo 59*28*41 cm. 

Poganjalec za otroke Rider Big je testiral nemški kontrolni organ TÜV Rheinland v skladu s strogimi varnostnimi normami GSBIG je ugledni nemški proizvajalec, ki ima vodilen položaj v svetu po izdelavi visoko kakovostnih plastičnih igrač za otroke. Njegov simbol je bivol, ki odraža značajske lastnosti kot so: moč, robustnost in trpežnost, h krati pa so to lastnosti vseh otroških igrač BIG. Pri izdelavi proizvajalec uporablja zdravju neškodljive in kakovostne materiale. Na otroški poganjalec je zajamčena nadstandardna 3-letna garancija. Plastika vsebuje poseben UV-filter, ki zagotavlja, da bo ta igrača obdržala žive barve še dolga leta kot prvi dan.

Lastnosti

  • vrtljiv poganjalec z originalnim dizajnom
  • lahek
  • nosilnost 25 kg
  • nadstandardna 3-letna garancija
  • zaščiten pred poškodbami zaradi sonca, dolgo izgleda kot nov
  • strogo testiranje zagotavlja visoko kakovost in varnost
  • 4 stabilna kolesa, zahvaljujoč katerima se otrok uči ohranjevati ravnotežje
  • uporaba za notranjih prostorih in na prostem
  • iz kakovostnih in trpežnih materialov
  • primeren od 18. do 36. meseca
  • kakovosten nemški izdelek
Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 18 mesecev
PorekloNemčija
Velikost59*28*41 cm
Skupna višina41 cm
Dimenzije paketa28*22*55 cm
Skupna dolžina59 cm
ZvokDa
UV filterDa
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža2,3 kg
Nosilnost25 kg
Barvazelena
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.