Poganjalec avto Next Bobby Car BIG z zvokom in lučko rdeče-siv od 12 mes

Opis izdelka

Otroški poganjalec v obliki luksuznega avtomobilčka Next Bobby Car ima originalni dizajn, ki vam bo všeč že na prvi pogled. Vašega malega voznika bodo na avtomobilčku najbolj všeč svetlobni efekti, ki naredijo vsako vožnjo še bolj stvarno in še bolj zanimivo. Poganjalec v podobi avtomobilčka ima čudovite zaobljene robove, udoben sedež in prelepe žive barve. Rdeče-siva barva, stvarne luči in delujoča hupa – vse to so edinstvene lastnosti poganjalca BIG, ki so primerni za prvo vozilo tudi za vaše otroke. Na zadnjem delu poganjalca se nahaja podlogo za koleno, ki ga bodo uporabili v primeru, da se želijo peljati kot na skiroju.

Otroški poganjalec Next Bobby Car je najmodernejši poganjalec nemškega proizvajalca BIG. Poganjalec je primeren za otroke od 12. meseca starosti in ima zvočne in svetlobne efekte.  Nosilnost poganjalca v podobi avta znaša 50 kg. Otrokom od 12. meseca starosti bo avtomobilček BIG izjemno všeč, saj ima realističen dizajn z zanimivimi funkcijami. Sprednje luči avtomobilčka svetijo, poleg tega pa ima tudi delujočo hupo. Hupa deluje na 2 AAA bateriji, ki nista so priloženi kompletu. Poganjalec BIG ima čudovito rdeče-sivo barvno zasnovo. Barve na poganjalcu so zaščitene pred bledenjem s posebnim UV filtrom.

Poganjalec za otroke BIG spodbuja pravilen razvoj kolčnih sklepov, saj otrok na poganjalcu sedi v širokem razkoraku. Volan poganjalca določa smer vožnje, lahko se obrača v strani za 30°.  Sedež na poganjalcu, BIG je ergonomsko oblikovan in certificiran. Sedež ima tudi podlogo za koleno, tako da se lahko otroci poganjajo z eno nogo – podobno kot na skiroju. Kolesa poganjalca so tiha, izjemno se prilagodijo cestišču. So rdeče barve in maksimalno trpežna, odlično se podajo z dizajnom avtomobilčka. Pod sprednjim pokrovom poganjalca se skriva prostor za shranjevanje za igrače ali pa drug otroški zaklad.

Na sprednjem in zadnjem delu avtomobilčka so priključki za priklop dodatkov znamke, BIG – prikolico, vrv za vlečenje ipd. Nemški proizvajalec BIG izdeluje kakovostne igrače za otroke različnih starostnih kategorij. Izdelki BIG so testirani v neodvisnih inštitutih, ki se osredotočajo na kakovost izdelkov. Poganjalec za otroke je testiral nemški kontrolni organ, TÜV Rheinland, v skladu s strogimi varnostnimi normami GS. Logotip znamke BIG je bivol, ki predstavlja moč, trpežnost in robustnost – prav to pa so lastnosti te znamke. Znamka BIG skrbno pazi na varnost svojih izdelkov, uporabljeni materiali niso le kakovostni, temveč tudi zdravju neškodljivi.

Lastnosti

  • poganjalec z zvočnimi in svetlobnimi efekti
  • sprednje luči, ki svetijo
  • delujoča hupa
  • nosilnost 50 kg
  • priključki za pripenjanje dodatkov (voziček, vrv)
  • podstavek za koleno – starejši otroci ga bodo peljali kot skiro
  • primeren od 12. meseca  
  • zaščiten pred prevračanjem
  • primeren za notranje in zunanje prostore
  • nadstandardna 3-letna garancija
  • poseben UV filter za zaščito barv
  • ergonomsko oblikovani sedež
  • kakovosten nemški izdelek
Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 12 mesecev
PorekloNemčija
Velikost57*30*39 cm
Skupna višina39 cm
Dimenzije paketa59*28*31 cm
Skupna dolžina57 cm
Na baterijeDa
ElektronskoDa
Svetlobni učinkiDa
ZvokDa
UV filterDa
Dvojne steneDa
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža3,5 kg
Nosilnost50 kg
Kolesarubber
OpombaBattery: 2 x AAA/LR03 1.5V not included
Barvardeča
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.