Poganjalec Minnie v kuhinji Kiddieland elektronski z zvokom in lučko od 12 mes

Opis izdelka

Poganjalec Minnie v kuhinji znamke Kiddieland je izjemen in moderen poganjalec v beli, rožnati in vijolični barvni kombinaciji, ki je primeren za vse otroke, predvsem pa za deklice od 12. do 36. meseca starosti. Otroški poganjalec v motivu junakinje Minnie v kuhinji bo s svojim sprednjim delom razveselil prav vsako deklico, ki se od njega ne bo hotela ločiti. Otroci se bodo zabavali z zabavnimi zvoki, po pritisku na tipko pa bodo poslušali realističen zvok tekoče vode ter tudi druge odlične zvoke. Na volanu poganjalca se nahajajo aktivnosti, s katerimi se bodo otroci prav tako odlično igrali, razveselili pa jih bodo tudi svetlobni efekti. Presenetite svoje otroke s pravljičnim poganjalcem z mnogimi izjemnimi funkcijami!

Avtomobilček ima kakovostna plastična kolesa in varen ter udoben ergonomsko oblikovan sedež, s kakovostnim naslonjalom za hrbet. Ko se otrok uči hoditi in dela prve korake, se drži zadnjega naslonjala in avtomobilček mu nudi varno oporo. Kasneje lahko avto poganja z nogicami, lahko se premika naprej ali vzvratno. Z volanom se sprednje kolo poganjalca obrača in otrok spreminja smer vožnje. Poganjalec Minnie je odlično darilo za vsako deklico, je stabilne in varne konstrukcije ter okrašen s čudovitimi Disneyjevimi sličicami. Paketu so priložene tudi 2 bateriji tipa AA.

Kiddieland je proizvajalec igrač za malčke in novorojenčke, ki na svetovnem trgu deluje že od leta 1998, licenco za izdelke Disney pa je pridobil leta 2002. Kiddieland je razširjen predvsem po ameriškem kontinentu in v velikem obsegu tudi po Evropi. Ponuja igrače čudovitega dizajna, veselih barv, z zvočnimi in svetlobnimi efekti in pravljičnimi motivi po razumnih cenah. Njihov cilj je ponuditi skrbnim staršem igrače, s katerimi se njihovi otroci ne bodo le zabavali, ampak se z njimi tudi veliko naučili.

Lastnosti

  • kakovosten in varen poganjalec
  • igriv dizajn v motivu Minnie v kuhinji
  • za otroke od 12. do 36. meseca
  • pravljičen dizajn
  • zvočni in svetlobni efekti
Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 12 mesecev
Velikost55*27*44 cm
Dimenzije paketa56*28*37 cm
Na baterijeDa
ElektronskoDa
Svetlobni učinkiDa
ZvokDa
GlasbaDa
Pakirano v kartonu A/NDa
Opomba2 x AA batteries
Barvarožnata
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.