Poganjalec in hojica Minnie Disney Smoby s prostorom za shranjevanje rožnat od 10 mes

Opis izdelka

Otroški avtomobilček Minnie Smoby, ki v sebi skriva poganjalec in sprehajalček v enem je narejen za vse otroke od 10. do 36. meseca starosti. Otroški poganjalec Minnie raste skupaj z vašim malčkom. 10-mesečni otroci bodo hojico uporabljali kot pripomoček pri svojih prvih korakih. Potem, ko bodo malce že odrastli, se bodo usedli na avtomobilček in se poganjali z nogami. Kolesa na poganjalcu so kvalitetna in trpežna, izdelana iz mehke plastike, zato je vožnja primerna in udobna za notranje kot tudi zunanje prostore. Sedež je ergonomsko oblikovan, zato je sedenje na njem izredno udobno. Pod sedežem se nahaja praktičen predalček, kamor bo vaš malček lahko pospravil skrivne zaklade, ki jih bo našel po poti. Mere poganjalca znašajo 46*27*40 cm, kjer je skupna višina 40 cm.

Zahvaljujoč poganjalcu bodo malčki izboljšali svoje ravnotežje in krepili svoje mišice. Otroški poganjalec pomaga pri otrokovem gibalnem in motoričnem razvoju. Poganjalec je veselih barv v motivu Minnie Disney in vsebuje tudi druge otroške elemente. Disneyjevi junaki so priljubljeni in jih obožujejo vsi malčki, ki sledijo njihovim zgodbam. Poganjalec za otroke Smoby je izdelan iz kakovostnih in resnično trpežnih plastičnih materialov, ki zagotavljajo dolga leta uporabe. Volan se lahko obrača v obe smeri do 30°. Vaši malčki se bodo počutili, kot da bi bili udeleženci v pravem cestnem prometu.

Smoby je ugleden francoski proizvajalec z dolgo tradicijo, ki izdeluje le najkakovostnejše plastične igrače v edinstveni zasnovi. Plastika je izredno prijetna in žametna na dotik. Vse igrače so izdelane tako, da bi poskrbele za otrokovo varnost. Vse igrače imajo zaobljene robove, postopek izdelave pa je strogo nadzorovan. Plastika igrač Smoby je nežna in prijetna ter žametna na dotik. Igrače tega proizvajalca imajo zaobljene robove, da se otroci med igro ne bi poškodovali. Barve na plastičnih igračah Smoby spodbujajo otroško domišljijo in fantazijo. Proces izdelave Smoby igrač je strogo nadzorovan, zato vse igrače izpolnjujejo tudi te najstrožje varnostne kriterije. 

Lastnosti

  • uporaben kot sprehajalček in poganjalec
  • volan poganjalca se v strani obrača za 30°
  • mere avtomobilčka znašajo 46*27*40 cm
  • kakovostna kolesa iz mehke plastike
  • primeren od 10. meseca
Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 10 mesecev
PorekloFrancija
Velikost54*27*40 cm
Skupna višina40 cm
Dimenzije paketa56*25*27 cm
Skupna dolžina54 cm
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža1,9 kg
Barvarožnata
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.