Poganjalec Bubble Go 2v1 Smoby s senčnikom in elektronskim volanom rožnato-zelen od 6 mes

Opis izdelka

Dekliški Poganjalec Bubble Go 2v1 je čudovit otroški poganjalec iz delavnice francoskega proizvajalca Smoby. Lahko ga uporabljate v notranjih prostorih in na prostem, saj ima kakovostna široka kolesa. Poganjalec za otroke Smoby raste skupaj z otokom, zahvaljujoč snemljivim elementom. S preprostim načinom, brez uporabe orodja se bo prilagodil potrebam vašega otroka. Primeren je za otroke že od njihovega 6. meseca starosti. Otrok od 6. meseca starosti bo na njem sedel udobno in varno ter se bo pustil peljati. S pomočjo palice za vodenje iz čvrste in kovinske konstrukcije je obvladovanje poganjalca praktično in udobno. Ročaj ima tudi držalo za steklenico. Malček je med sončnimi dnevi zaščiten s senčnikom, ki ga lahko po potrebi snamete.

Sedež otroškega poganjalca je ergonomsko oblikovan tako, da bi otrok na njem sedel kar najbolj udobno. Prostor za shranjevanje pod sedežem bo otrokom služil za skrivanje svojih igrač ali drugih malenkosti. Varnost zagotavlja tritočkovni varnostni pas, ki otroka pritrdi na sedež. Da se otrok med vožnjo ne bi dolgočasil, bo poskrbela plošča z igračami Activity. Volan poganjalca vsebuje tudi elektronsko hupo, ki deluje na 3 x LR44/AG 13 baterije. Baterije v kompletu so namenjene testiranju, zato jih boste morali kmalu zamenjati. Pri starosti enega leta bo otrok že dovolj velik, zato se lahko Bubble Go 2v1 spremeni na otroški avtomobilček poganjalec. Preprosto snemite palico za vodenje, strehico in naslonjalo. Otrok bo z njim doživel veliko zabave, h krati pa bo avtomobilček spodbujal njegov gibalni razvoj s krepitvijo mišic na nogah. Pod sedežem poganjalca je praktičen predalček za shranjevanje drobnarij in otroških igrač. Dimenzije poganjalca merijo 63*35*56 cm.

Smoby je ugleden francoski proizvajalec, ki že dolga leta izdeluje le najkakovostnejše plastične igrače z originalnim dizajnom. Plastika na igračah Smoby je trdna in trpežna, vendar hkrati gladka in prijetna in žametna na dotik. Vse otroške igrače Smoby imajo zaobljene robove, da bi bili vaši otroci med zabavnimi igrami varni in obvarovani pred poškodbami. Barve na igračah Smoby spodbujajo in razvijajo otroško domišljijo in fantazijo. Nežen odtenek rožnate v kombinaciji z zeleno in belo je kot narejen za vsako malo gospodično. Poganjalec s hupo Smoby je odlično darilo za najmlajše deklice. Proces izdelave Smoby igrač je strogo nadzorovan, zato vse igrače izpolnjujejo tudi te najstrožje varnostne kriterije. 

Lastnosti in prednosti

  • uporaben v stanovanju ali na prostem
  • poganjalec 2v1
  • otrok se na njem pelje podobno kot v vozičku
  • klasični poganjalec v podobi avtomobilčka
  • priročni senčnik, ki ga lahko snamete
  • snemljiva palica za vodenje z držalom za steklenico za starše
  • tritočkovni varnostni pas
  • otroci bodo krepili mišice na nogah in gibalne sposobnosti
  • poganjalec ima igralno ploščo z gumbi, ki dajejo zvoke
  • deluje na 3 x LR44/AG13 baterije
  • prostor za shranjevanje pod sedežem
  • primeren od 6. meseca
  • rožnata barva predvsem za deklice
Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 6 mesecev
PorekloFrancija
Velikost63*35*55 cm
Dimenzije paketa68*39*38 cm
Na baterijeDa
ElektronskoDa
ZvokDa
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža5,54 kg
OpombaBattery: 3 x LR44/AG13 - 1,5V
Barvarožnata
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.