Plišasti medvedek za najmlajše Perle-Gift Set Kaloo z ropotuljico in copatki moder

Opis izdelka

Modri medvedek z ropotuljico in copatki Perle-Gift Set Kaloo je čudovit darilni komplet, primeren za najmlajše dečke od 0. mesecev. Set sestavlja medvedek za crkljanje, z nežno ropotuljico, ki pripomore k razvoju dojenčkovega sluha. Medvedek in mala odejica lahko otroku pomagata pri razvoju motorike. V setu so tudi mali copatki, ki so primerni za otroke od njihovega rojstva dalje. Igrača je varna za otroške igre, nežna in mehka za otroško kožo. Plišasti medvedek za najmlajše bo poskrbel za ujetje edinstvenega otroškega vonja, zahvaljujoč kateremu se bo dojenček počutil varno in samozavestno v novem, še ne poznanem svetu. Set za najmlajše je je zapakiran v praktično darilno embalažo, tako da lahko z njim obdarite tudi svoje najbližje, brez skrbi za darilno škatlico.

Igra s plišastimi igračkami je pomembna za razvoj vsakega otroka, zvišuje aktivnost njihovih možganov, oblikuje njihovo osebnost, spretnosti in sposobnosti. Sluh otroka se začne razvijati že v materinem trebuhu, po rojstvu pa je občutljiv tudi na te najmanjše in najnežnejše zvoke že od prvega dneva. Hitro lahko razpoznava različne melodije in pesmice, da ne omenjamo glasov, ki mu govorijo. Prav plišasti medvedek z ropotuljico lahko pomaga pri razvoju sluha najmlajših otrok. Ta otroški set lahko zahvaljujoč originalnemu in edinstvenemu videzu, nežnim barvam in mehki površini, postane najljubši družabnik za igre in spanec ter sladke sanje za vsakega dečka.

Kaloo je francosko podjetje, ki se že več kot 16 let ukvarja z izdelavo mehkih plišastih igrač edinstvenega dizajna iz kakovostnih materialov. Otroške igrače Kaloo izražajo francoski čut za lepoto, popolnost in edinstvenost. Proces izdelave igrač je docela nadzorovan, vsaka igrača mora izpolnjevati stroge evropske standarde, saj je s tem zagotovljena kvaliteta in popolna varnost izdelkov, ki zahvaljujoč temu na trgu nimajo konkurence. Kaloo so izpolnjene sanje vsakega malega otroka, saj se osredotoča na potrebe in želje najmlajših otrok, ki se zahvaljujoč temu ob igračah Kaloo počutijo dobro in varno. Otroško igračo in copatke lahko preprosto čistite, priporočena temperatura pranja je 30°, brez uporabe belil in mehčalcev, da bi s tem ohranili barvo in kakovost seta.

Lastnosti

  • nežni mehki set medvedka z ropotuljico in copatki
  • primerna za najmlajše otroke od 0. meseca
  • nežna barvna zasnova
  • idealen za mirni spanec in igro najmlajših
  • darilna embalaža
  • izpolnjuje najstrožje varnostne kriterije
  • pranje pri 30°
  • edinstveni francoski dizajn
Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 0 mesecev
PorekloIzdelano v Franciji
Dimenzije paketa30,5*24,5*9 cm
Barvamodra
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.