Plišasti medvedek lutka Perle Doudou Kaloo Kaloo 20 cm siv v darilni embalaži

Opis izdelka

Plišasta lutka – medvedek Kaloo iz kolekcije Perle Doudou je čudovita otroška igrača, primerna za vsakega otroka že od njihovega rojstva dalje. Lutka za igranje Kaloo je velika 20 cm in prihaja k vam v darilni škatlici. Igrača iz mehkega materiala je prav ustvarjena za otroške rokice, vsak dojenček jo bo rad prijel. Pred spanjem lahko opazuje gledališče, ki mu ga starši pripravijo, kasneje pa lahko to poskusi kar sam. Z igračo v nežni sivi barvi se lahko otroci objemajo, jo grizejo in raziskujejo kakor želijo. Dišeči pliš bo ujel vonj vsakega malčka, ki se bo z dojenčkom zmeraj počutil gotovo in varno

Plišasta lutka Kaloo je zapakirana v čudovito darilno škatlico in je primeren tudi za darilo za pravkar rojenega dojenčka. Otroci lahko lutko – medvedka brez strahu tudi grizejo in okušajo, s čimer se zvišuje njihova tipna zaznavnost in prav tako pravilen razvoj. Nežne barve pa spet ne motijo občutljivega vida, ki se mora na izrazite barve še navaditi. Zahvaljujoč edinstvenemu dizajnu bo ta plišasta igrača postala najboljši prijatelj vsakega dojenčka.

Plišasto lutko – medvedka Perle Doudou boste prejeli zapakiranega v luksuzni darilni embalaži, tako da je primeren tudi kot darilo, tudi za ravnokar rojenega dojenčka. Francoski čut za lepoto, edinstvenost in popolnost – to vse v sebi odsevajo vse otroške igrače Kaloo. Proces izdelave igrač je docela nadzorovan, vsaka igrača mora izpolnjevati stroge evropske standarde, saj je s tem zagotovljena kvaliteta in popolna varnost produktov, ki zahvaljujoč temu na trgu nimajo konkurence.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 0 mesecev
PorekloIzdelano v Franciji
Velikost20 cm
Dimenzije paketa23*23 cm
Pakirano v kartonu A/NDa
Barvasiva
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.