Plišasti copatki osliček Les Amis Kaloo iz nežnega pliša krem-siv od 0 mes

Opis izdelka

Plišasti copatki Les Amis so čudoviti otroški copatki, primerni za otroke od 0. do 3. meseca starosti. Izdelani so iz nežnega in mehkega pliša v sivi barvi. Plišasti copatki za najmlajše so zapakirani v škatlico, ki lahko služi kot darilna embalaža. To je odlično darilo za vsakega malčka, ki jih bo hitro vzljubil. Nežni pliš in čudoviti motiv osličkov sta malčkom privlačna, prav tako pa tudi staršem. Igrače iz kolekcije Les Amis predstavljajo najnežnejše živalske prijatelje za najmlajše otroke, ki jih bodo spremljali že od rojstva dalje.

Pri copatkih za najmlajše se ni treba bati, če jih bodo malčki okušali ali preiskovali tudi na drugačen način. Vsak izdelek Kaloo je testiran in izpolnjuje najvišje standarde, zato sta igra in tudi okušanje za otroke maksimalno varna. Plišasti copatki v podobi dveh osličkov so idealni dodatek za malčke, saj so mehki in nežni za otroško kožo. Zaščitili bodo malčkove nogice in jih prijetno ogreli. Copatki za dojenčke imajo na vrhnjem delu plišasto živalco – sivega oslička, ki jim daje edinstveni šarm. Kaloo bo izpolnil sanje najmlajših otrok, saj posveča pozornost potrebam in željam, zaradi česar se otroci po celem svetu počutijo varno in prijetno.

Francosko podjetje Kaloo se že več kot 16 let ukvarja z izdelavo kakovostnih dodatkov in plišastih igrač, ki so nastale po navdihu francoskega dizajna. Kakovost izdelkov in prijetni materiali so to, kar naredi znamko Kaloo tako edinstveno. Vsak izdelek Kaloo je narejen s poudarkom na potrebe najmlajših otrok, glede na njihov razvoj, zdravje in varnost. Otroško igračo lahko preprosto čistite, priporočena temperatura pranja je 30°, da bi s tem ohranili barvo in kakovost igrače. Proces izdelave igrač je docela nadzorovan, vsaka igrača mora izpolnjevati stroge evropske standarde, saj je s tem zagotovljena kakovost in popolna varnost produktov, ki zahvaljujoč temu na trgu nimajo konkurence.

Lastnosti

  • mehki copatki iz pliša
  • primerno za najmlajše otroke od 0. meseca
  • nežna siva barva
  • idealni za vsako otroško nogico
  • pranje pri 30°
  • izpolnjujejo najstrožje varnostne kriterije
  • edinstveni francoski dizajn
  • v darilni embalaži
Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 0 mesecev
PorekloIzdelano v Franciji
Dimenzije paketa13*15*5 cm
Pakirano v kartonu A/NDa
Barvasiva
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.