Pladenj Princeske Tea Time Tray XL s čajnim setom 19-delni

Opis izdelka

Servirni pladenj s čajnim servisom Disneyjevih Princesk je najnovejša igrača iz delavnice francoskega proizvajalca Smoby in bo razveselil vse male deklice od 3. leta starosti, ki si želijo prijetnih čajank s svojimi starši, ali pa njihovimi prijateljicami ter se igrati prave princeske s pravljic. Bel servirni pladenj s čajnim setom v rožnato barvi in motivom Disneyjevih Princesk bo očaral vsako malo deklico, ki obožuje Disneyjeve risanke o pogumnih princeskah.

Otroški servirni pladenj s čajnim setom je izdelan iz kakovostne plastike, ki je prijetna na dotik. Celotni 17-delni set vsebuje tudi te dodatke: čajnik s pokrovko, posodica za sladkor, lonček za mleko, 2 skodelici, 2 kozarčka, 2 žlički, 2 vilici, 2 nožka in 2 krožnička. Na dodatkih čajnega seta, kot tudi na pladnju se nahajajo zabavne sličice Disneyjevih Princesk. Otroški čajni set pomaga pri razvoju predstavnosti in domišljije, otroci pa z njim urijo tudi svoje komunikacijske veščine.

Smoby je ugledni francoski proizvajalec plastičnih igrač za otroke. Proces izdelave Smoby igrač je strogo nadzorovan, zato vse igrače izpolnjujejo tudi te najstrožje varnostne kriterije. Smoby je zagotovilo originalnega francoskega dizajna otroških igrač. Mere igrače znašajo 34*27*9 cm, kjer je višina pladnja z dodatki 9 cm.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 3 let
PorekloFrancija
Velikost27*34*8 cm
Dimenzije paketa28*8*35 cm
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža0,5 kg
Barvarožnata
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.