Piknik košara Hello Kitty Smoby in 24 dodatki

Opis izdelka

Smoby piknik set Hello Kitty je odličen in idealen pripomoček za vse deklice, ki obožujejo piknike v naravi in želijo pripraviti svoj lasten piknik na vrtu ali v otroški sobici. Otroška piknik košarica je zasnovana v stilu priljubljene mucke Hello Kitty, ki jo poznajo in obožujejo otroci s celega sveta. Piknik košarica je čudovite dekliške rožnate barve. Otroška košarica je izdelana iz kakovostne plastike, ki je prijetna in žametna na dotik. Smoby je francosko podjetje, ki se ukvarja z izdelavo igrač, ki se ponašajo z visoko kakovostjo, trpežnostjo uporabljenih materialov in varnostjo igrač. Otroška piknik košarica izpolnjuje evropske standarde kakovosti in varnosti otroških igrač.

Piknik košarica je primerna predvsem za deklice od od 3. leta starosti dalje. Vsebuje 24 dodatkov, ki bodo popestrili vsak piknik v naravi in na vrtu. Dimenzije seta za piknik merijo 26*13*20 cm. Z otroško piknik košarico Hello Kitty se bodo vaši otroci učili gostoljubnosti in tudi, kako pravilno servirati. Piknik košarica za otroke Hello Kitty ima priročno držalo rožnate barve, ki se lahko zloži, z njim pa lahko košarico preprosto prenašate. Zgornji del piknik košarice je vesele rumene barve in je dopolnjen s čudovitimi sličicami mucke Hello Kitty.Zgornji del se prav tako z obeh strani priročno odpre. V košarico bodo otroci povsem preprosto in udobno pospravili vse dodatke.

Del seta dekliške piknik košarice so 3 rumeni krožnički z belo sličico Hello Kitty, 3 vilice, 3 nožki in 3 male žličke rožnate barve. Pomemben del seta za piknik so tudi 3 bele skodelice z ušeskom, 3 rožnati kozarčki, 1 rumeni kozarček z ušeskom in 1 posodica. Poleg osnovnih pripomočkov za piknik se v piknik košarici Hello Kitty nahajajo tudi 4 čudoviti in okusni kolački. Vsi dodatki so s piknik setom čudovito barvno usklajeniOtroški piknik set lahko uporabite tudi za nakupe, sprehode po naravi ali pa za shranjevanje drugih igrač. Zahvaljujoč svojemu modernemu dizajnu bo košarica odličen dodatek na vsakem pikniku, ki ga bo vaša mala princeska priredila s svojimi prijateljicami. 

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 3 let
PorekloFrancija
Velikost25,8*19,5*12,8 cm
Barvarožnata
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.