Peskovnik deteljica Vario BIG s prekrivalom zelen 112*112 cm od 12 mes

Opis izdelka

Otroški peskovnik Vario je čudovit vrtni dodatek in poletna igrača v enem. Sestavlja ga tudi priročno pokrivalo, ki služi kot zaščita. Peskovnik je prijetne zelene barve in je dinamične oblike štiriperesne deteljice s 4 okroglimi robovi, ki se bo popolnoma podal na vaše dvorišče. Otroški peskovnik BIG be dovolj prostorna za igro več otrok, primeren pa je za otroke od 12. meseca starosti dalje. Široki in udobni sedeži na višini 18 cm in okroglo obliko zagotavljajo zabavo za vse dečke in deklice. Velika prednost otroškega peskovnika je, da se lahko razstavi na posamezne 4 dele in ne zavzela veliko prostora. Po koncu poletja lahko tako peskovnik preprosto razstavite in pospravite.

Posamezne komponente zložite eno v drugo in tako prihranite veliko prostora. V peskovnik lahko nasipate od pet do šest 25 kg vreč s peskom, kar znaša približno 150 kg peska. Priporočena višina peska v peskovniku je 10 cm od vrha. Dimenzije znašajo 112*112*18 cm. Material, iz katerega je peskovnik izdelan, kljubuje slabim vremenskim vplivom in škodljivemu UV sevanju. Preprosto se čisti in je maksimalno trpežen. Igro v peskovniku obožuje vsak otrok, saj lahko s peskom oblikuje gradove, bunkerje in druge zgradbe. S takšnimi igrami se razvija otroška domišljija in ustvarjalnost. Lasten peskovnik je prav tako veliko varnejši kot peskovniki na otroških igriščih. Zato ne odlašajte in priskrbite svojim otrokom čudoviti zeleni peskovnik v obliki štiriperesne deteljice, proizvajalca BIG.

V paket peskovnika je vključeno tudi pokrivalo iz najlona, ki varuje peskovnik pred večjo umazanijo, listi in živalmi. Elastičen rob s kaveljci, ki se zatakne pod spodnji del peskovnika bo zagotovil, da bo pokrivalo odlično tesnilo. Pokrivalo za peskovnik je odporen proti vodi in UV žarkom in se ne umaže. Material pokrivala je zračen, zato pomaga ščititi peskovnik pred vlago in nastankom plesni. Priljubljena poletna igra s peskom tako ne bo ogrožena in bo vedno varna za vse otroke od 12. meseca starosti. Pokrivalo je zelene barve, zato se bo odlično podalo z otroškim peskovnikom Vario.

BIG je priznani nemški proizvajalec, ki v svetovnem merilu zaseda vodilen položaj po izdelavi visoko kakovostnih plastičnih igrač za otroke. Njegov simbol je bivol, ki odraža značajske lastnosti kot so: moč, robustnost in trpežnost, h krati pa so to lastnosti vseh otroških igrač BIG. Otroški peskovnik Vario je testiral nemški kontrolni organ TÜV Rheinland, v skladu s strogimi varnostnimi normami GS.  Pri izdelavi proizvajalec uporablja zdravju neškodljive in kakovostne materiale. Na otroški peskovnik s pokrivalom je zajamčena nadstandardna 3-letna garancija. Plastika vsebuje poseben UV-filter, ki zagotavlja, da bo peskovnik obdržal žive barve še dolga leta. Otroški peskovnik Vario s pokrivalom zato ne sme manjkati na vašem dvorišču ali na vrtu.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 12 mesecev
PorekloNemčija
Velikost112*112*18 cm
Skupna višina18 cm
Dimenzije paketa101*24*31 cm
Skupna dolžina112 cm
UV filterDa
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža4,8 kg
Nosilnost50 kg
Barvazelena
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.