Peskovnik BIG s prekrivno prevleko 152*152 cm od 12 mes

Opis izdelka

Velik peskovnik znamke BIG je eden izmed najbolj priljubljenih igrač te vrste. Peskovnik nemškega proizvajalca BIG je primeren za 200 kg peska, kar pomeni, da je največji peskovnik v naši ponudbi. Peskovnik iz barvnih plastičnih čokov ima obliko klasičnega štirikotnika z zunanjimi dimenzijami 152*152*24 cm, notranje pa merijo 120*120 cm. Peskovnik je primeren za otroke od 12. meseca starosti in je priročno zasnovan tako, da bi ga lahko v nekaj sekundah sestavili. V primeru, da ga želite prestaviti na drugo mesto, pa ga lahko spet hitro zložite. Del peskovnika je tudi pokrivalo, ki zaščiti peskovnik, da vanj ne bi prehajala voda in umazanija.

Otroci se bodo z igro v peskovniku zabavali ure in ure. Vsi robovi peskovnika so zaobljeni, tako da se otroci med igro ne bodo poškodovali. Nemški proizvajalec BIG je mislil tudi na priročnost igrače in v primeru, če želite peskovnik za zimo pospraviti noter, ga lahko preprosto zložite in obrišete z vlažno krpo in je čist ter pripravljen za skladiščenje. Otroški peskovnik s pokrivalom BIG je zaščiten z UV stabilizatorji, tako da igrača skozi leta ne bi izgubila čudovitih barv, niti če bo nanjo pripekalo sonce. Izdelki znamke BIG so testirani v neodvisnih inštitutih, ki se osredotočajo na kakovost izdelkov. Peskovnik je izdelan iz kakovostne in stabilne plastike. Znamka BIG na izdelke zagotavlja kar 3-letno garancijo.

Velik peskovnik s pokrivalom BIG je testiral nemški kontrolni organ TÜV Rheinland, v skladu s strogimi varnostnimi normami GS. Nemška znamka BIG izdeluje vrhunske igrače, ki dobivajo nagrade na mednarodni ravni. Logotip znamke BIG je bivol, ki predstavlja moč, trpežnost in robustnost – prav to pa so lastnosti te znamke. Znamka BIG skrbno pazi na varnost svojih izdelkov, uporabljeni materiali niso le kakovostni, temveč tudi zdravju neškodljivi. Nezamenljiv dizajn, moderni proizvodni procesi in igrače, ki izpolnjujejo zahteve otrok – to vse je znamka BIG.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 12 mesecev
PorekloNemčija
Velikost152*152*24 cm
Skupna višina24 cm
Dimenzije paketa138*26*50 cm
Skupna dolžina152 cm
UV filterDa
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža12,5 kg
Nosilnost50 kg
Barvazelena
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.