Trikolesni skiro Disney Lion Guard Smoby z nastavljivim ročajem po višini

Opis izdelka

Je vašemu malčku všeč animirana serija Levja straža? Če ste odgovorili pritrdilno, bo trikolesni skiro Smoby v motivu te risanke pravo presenečenje za vašega šktratka. Skiro je primeren za otroke od 3. leta starosti. Skiro je izdelan v čudoviti živo rumeni barvi s sličico Levje straže na krmilu skiroja. Vaš malček bo na tem trikolesnem skiroju hitro postal del odličnih pustolovščin. Skiro razpolaga s stabilnim sistemom treh koles, zahvaljujoč čemur je vožnja na njem preprosta in intuitivna.

Vaš malček bo zanesljivo vadil svoje spretnosti in tako izboljšal svoje motorične sposobnosti. Otroški trikolesni skiro ga bo naučil pravilno predvidevati situacije in tako izboljšal njegove reflekse. Po višini nastavljivo krmilo s protizdrsnimi ročaji bodo rastli skupaj z vašim malčkom in ga varno pridržali v vsaki situaciji. Krmilo skiroja lahko nastavite do maksimalne višine 70 cm. Kakovostna kolesa tega trikolesnega skiroja niso le trpežna, ampak hkrati protizdrsna in tiha. Skiro ima trden kovinski okvir, ki bo s svojo kakovostno desko vašega malčka obdržal točno na želenem mestu.

Starši pa ne bi smeli pozabiti tudi na nakup ščitnikov, ki so nujni za vsakega majhnega otroka. Francosko podjetje Smoby spada med največje proizvajalce otroških igrač na svetu, zahvaljujoč kakovosti in očarljivemu dizajnu svojih izdelkov. Smoby daje poudarek na maksimalno varnost vseh otrok in na zvesto uprizoritev pravljičnih motivov. Izdelava vseh izdelkov znamke Smoby je strogo nadzorovana pri vseh fazah proizvodnega procesa, da bi bila zagotovljena najvišja kakovost otroških igrač.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 3 let
PorekloIzdelano v Franciji
Velikost55*32*70 cm
Skupna višina70 cm
Dimenzije paketa25*44*15 cm
Skupna dolžina55 cm
Višina ročaja67 - 70 cm
Nastavljiva višinaDa
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža2,2 kg
KolesaRubber
Barvarumena
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.