Tobogan Toboggan XL Smoby dolžina 2,3 m

Opis izdelka

Smoby Toboggan XL je velik otroški tobogan, ki ima 2,3 metra dolgo drsno površino, ki zagotavlja intenzivno in neponovljivo doživetje pri spuščanju. Otroci obožujejo spuščanje po toboganu in zato bo tobogan Toboggan XL Smoby postal okras vašega vrta, ki se bo spremenil na neskončen center zabave poleti, spomladi in jeseni. Na zgornji del otroškega tobogana lahko priklopite vrtno cev z vodo in tako boste malčkom poleg običajnega tobogana ustvarili lasten majhen vodni tobogan. Voda teče od zgoraj navzdol in ustvarja čudovit vodni tobogan po katerem se bodo malčki spuščali na travo ali pa naravnost v bazenček. Tobogan vsebuje unikaten anti UV filter, ki varuje barve pred sončnim sevanjem in tako zagotavlja, da ne bodo zbledele, ampak ostale žive kot prvi dan. Nosilnost tobogana znaša 50 kg.

Ima dvojne stene, ki jamčijo za čvrstost in stabilnost. Vsi robovi tobogana so zaobljeni, nežno obdelani in prijetni na dotik. Lahko se zloži in tako ne bo zavzemal veliko prostora. Zahvaljujoč svojim nežnim barvam, se bo lepo podal na vsak vrt ali dvorišče. Na spodnjem delu, na koncu drsne površine je ta ojačana. Plastika je prijetna in žametna na dotik. Visoka in masivna držala bodo zagotovila občutek varnosti in trdnosti. Stopničke so protizdrsne in podprte, da bi tobogan trdno stal in se ne prevrnil na pesek ali mehko travo. To je eden izmed najbolj priljubljenih otroških toboganov. Primeren je za otroke od 3. leta starosti. Stopničke tobogana imajo protizdrsno površino, da bi se preprečilo možnemu zdrsu.

Vzpenjanje po stopničkah je varno in prijetno tudi z bosimi in mokrimi nogicami. Je francoski model, čudovitih živih barv. Njegove mere znašajo 254*130*134 cm. Edinstvena barvitost tobogana v zeleni in rdeči barvi bo že na prvi pogled všeč prav vsakemu otroku. Pastelne barve spodbujajo pri otrocih predstavnost in domišljijo. Smoby je francoska znamka otroških igrač, ki jamči kakovost in trpežnost, tobogani za otroke so izdelani po normah in evropskih standardih. Francoska znamka Smoby je zagotavlja kakovost, ki jo potrjujejo dolga leta njenega obstoja. Vsak otrok se rad spušča po toboganu, saj je tobogan ena izmed najbolj priljubljenih vrtnih igrač. 

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 3 let
PorekloFrancija
Velikost230*254*134 cm
Skupna višina134 cm
Nosilnost50 kg
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.