Tobogan Toboggan Funny Smoby valoviti dolžina 2 m od 24 mes

Opis izdelka

Otroški tobogan Smoby Toboggan Funny spada med najkakovostnejše izdelke med otroškimi tobogani na trgu. S svojo 2 metra dolgo drsno površino zagotavlja intenzivno in edinstveno doživetje pri vsakem spustu in je kompromis med velikim in malim otroškim toboganom. Edinstvena lastnost tobogana je anti UV-filter, ki varuje površino pred sončnimi žarki in zato bodo plastika in barve hišice ostale žive in nepoškodovane med dolgimi leti uporabe. Je zelo varen, zahvaljujoč čvrstim in protizdrsnim stopničkam, vožnja pa je varna zaradi prijetnega doskoka na koncu tobogana. Prednost tobogana je širok podstavek pod stopnicami, ki preprečuje, da bi se tobogan prevrnil na tla. Okrogla in gladka držala na zgornjem delu stopničk dajejo otrokom občutek varnosti med igranjem. Nosilnost tobogana znaša 50 kg.

Barva toboganov se popolnoma poda na vsak vrt ali dvorišče. Tobogan za otroke Smoby Toboggan Funny je odlična izbira za vaše malčke. Tobogan ima ergonomsko oblikovano površino in možnost priklopa na vodo, kar lahko uporabite predvsem v poletnih mesecih, ko se lahko vaši otroci spustijo naravnost v bazenček.  Otroci se bodo lahko peljali po vodi naravnost v bazenček. Varnost zagotavlja trdna plastična konstrukcija iz čvrstih in trpežnih plastičnih elementov. Plastika tobogana je prijetna in žametna na dotik. Tobogan ima tudi držalo za roke, zahvaljujoč kateremu se otroci ne bodo poškodovali. Vaši otroci se bodo v spuščanje po toboganu naravnost zaljubili, spomladi, poleti in jeseni. Tobogan je čudovite barvne zasnove, zelene in rdeče pastelne barve, kar pri otrocih spodbuja domišljijo in stimulira predstavnost. 

Stopničke tobogana imajo protizdrsno površino, da bi se otroci izognili možnemu zdrsu. Vzpenjanje po stopničkah je varno in prijetno tudi z bosimi in mokrimi nogami. Otroški tobogan lahko preprosto sestavite in znova zložite, ko ni več v uporabi. Tobogan je dolg 2 m, njegove dimenzije pa merijo 224*88*115 cm. Širina drsne površine znaša 39 cm. Višina držal meri 30 cm. Primeren je za otroke od 2. leta starosti. Tobogan francoskega proizvajalca Smoby je nosilec certifikata trpežnosti in kakovosti. Smoby je francoska znamka otroških igrač, ki jamči kakovost in trpežnost, tobogani za otroke so izdelani po normah in evropskih standardih. Francoska znamka Smoby je zagotovilo kakovosti, ki jo potrjujejo dolga leta njenega obstoja. Vsak otrok rad drsi po toboganu, saj je tobogan ena izmed najbolj priljubljenih vrtnih igrač.

Lastnosti

  • s priklopom na vodo se spremeni na vodni tobogan
  • dolžina drsne površine meri 200 cm, širina tobogana pa je 39 cm
  • nosilnost 50 kg
  • primeren za otroke od 2. leta starosti
  • anti UV filter varuje plastiko pred bledenjem
  • žive barve, ki spodbujajo otroško domišljijo
  • iz žametno nežne in trpežne plastike
  • primeren za vsak vrt ali dvorišče
  • stabilna in trpežna konstrukcija
  • držala na zgornjem delu za večjo varnost
  • protizdrsne stopničke
  • podpornik pod stopničkami varuje tobogan, da se ne prevrne
  • kakovosten francoski izdelek
Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 24 mesecev
PorekloFrancija
Velikost224*88*115 cm
Skupna višina115 cm
Dimenzije paketa196*30*45 cm
Skupna dolžina224 cm
Dolžina drsne površine200 cm
UV filterDa
Dvojne steneDa
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža9,5 kg / 12,0 kg
Nosilnost50 kg
Barvazelena
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.