Skiro T5 smarTrike s T-lock sistemom in nastavljivim ročajem nosilnost 50 kg rdeč

Opis izdelka

Otroški skiro smarTrike T5 je fantastičen skiro za vse male ljubitelje aktivnega gibanja. Otroci pri starosti 36 mesecev ga bodo uporabili kot skiro za trening z blokiranim krmilom, zahvaljujoč edinstvenemu T-lock sistemu. Krmilo se tako ne bo dalo nagibati, tako da se otrok med vožnjo počutil varno in se učil voziti. V drugi fazi sistem T-lock odblokirate, tako da lahko malček krmilo nagiba v strani in vozi popolnoma samostojno. Vožnja na skiroju T5 imitira carving smučanje, zato je bolj zabavna in razburljiva kot vožnja na klasičnem skiroju.

Skiro za otroke T5 se bo popolnoma prilagodil vašemu malčku. Krmilo je nastavljivo po višini in je ergonomsko oblikovano. Dve večji sprednji kolesi in manjše zadnje bodo poskrbeli za visoko stabilnost in varnost pri vožnji. Izdelana so iz PU materiala, zato so bolj trpežna kot gumirana kolesa in prožnejša kot plastična. Skiro za otroke je odlično sredstvo za razvoj fine motorike in krepitev mišic najmlajših otrok. Če se otroci radi gibajo na svežem zraku, je skiro smarTrike zanje pravo darilo.

Skiro smarTrike T5 ima izjemen švicarski dizajn in je stilske črno-rdeče barvne kombinacije. Primeren je za otroke od 36. meseca starosti, skupaj z njimi pa bo rastel zahvaljujoč nastavljivemu ročaju. Mere skiroja znašajo 59*27*68 cm. Krmilo lahko po potrebi nastavite do višine 68-79 cm. Površina deske je protizdrsna in gumirana, na zadnjem delu skiroja se nahaja tudi nožna zavora. SmarTrike je priznani proizvajalec otroških triciklov in poganjalcev, je prava izbira, če želite za svoje otroke le najboljše.

Prednosti in edinstvene lastnosti

  • T-lock sistem za blokiranje krmila
  • skiro za trening od 3. leta
  • pri višji starosti kot klasičen skiro
  • vožnja imitira carving smučanje
  • ergonomska oblika ročajev
  • po višini nastavljiv ročaj
  • tri trpežna kolesa za večjo stabilnost
  • nosilnost 50 kg
  • švicarski dizajn
Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 3 let
Velikost59*27*68-79 cm
Skupna višina68-79 cm
Dimenzije paketa29*16*62 cm
Skupna dolžina59 cm
Nastavljiva višinaDa
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža3,1 kg
Nosilnost50 kg
Barvardeča
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.