Servirni voziček Princeske XL Tea Trolley Smoby s 17 dodatki rožnati

Opis izdelka

Otroški servirni voziček Princeske XL prihaja v paketu skupaj s čudovitim čajnim setom in bo razveselil vse deklice od 3. leta starosti. Igrača je zasnovana v motivu risanke Princeske, ki jo poznajo vsi mali navdušenci Disneyjevih risank. Servirni voziček ponujamo otrokom skupaj z bogatim setom 17 dodatkov: 2 skodelici, 2 kozarčka, 2 seta krožničkov, 2 kolačka, posodica za sladkor, mleko in čajnik. Vse potrebščine za čajanko lahko deklica lepo postavi na bel pladenj, ki stoji na servirnem vozičku tako, da ne bi padel. Sličice ljubkih princesk bodo zagotovo pritegnile in razveselile vsako najmlajšo deklico. Otroci si lahko izmišljajo različne zgodbice in dogodivščine povezane s pogrinjanjem ali pa preprosto poklepetajo s svojimi prijateljicami. Otroški servirni voziček je zasnovan v kombinaciji rožnate, bele in modre barve, njegova kolesa zagotavljajo gladko in lahko vožnjo. Mere vozička so 44*31*48 cm, skupna višina pa znaša 48 cm.

S čajnim setom in servirnim vozičkom Princeske se pri otrocih razvija fina motorika in gibalne sposobnosti. Pestre barve bodo zagotovile, da bo komplet odličen dodatek za vsako dekliško sobo. Zelo pomembno je voditi najmlajše k temu, da bi se igrali poklice odraslih. Poleg tega, da si otroci na zabaven način krajšajo čas, to pripomore tudi k njihovemu duševnemu razvoju. S tem pridobivajo določen občutek za odgovornost lastnih dejanj, razvija se njihova ustvarjalnost, domišljija in fantazija. Z uporabo predmetov, ki jih odrasli uporabljajo vsak dan, se otroci približujejo svetu odraslih. Za to pa je odlično sredstvo plastičen set za prireditev čajanke.

Smoby je priznani francoski proizvajalec plastičnih igrač za otroke. Plastika na igračah Smoby je trdna in trpežna, obenem pa nežna in gladka za otroške rokice, žametna na dotik. Vse otroške igrače Smoby imajo zaobljene robove, da bi bili vaši otroci med zabavnimi igrami varni in zaščiteni pred poškodbami. Barve na plastičnih igračah Smoby spodbujajo in razvijajo otroško domišljijo in fantazijo, zato bodo pritegnile vsakega otroka. Proces izdelave Smoby igrač je strogo nadzorovan, zato vse igrače izpolnjujejo tudi te najstrožje varnostne kriterije. Smoby je zagotovilo francoske kakovosti, originalnih dizajnov in edinstvenih izdelkov, ki izstopajo na evropskem trgu.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 3 let
PorekloFrancija
Velikost44*31*48 cm
Skupna višina48 cm
Dimenzije paketa43*12*54 cm
Skupna dolžina44 cm
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža1,3 kg
Barvarožnata
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.