Sedež plišasti zajček Colors-Maxi Sofa Rabbit Kaloo za najmlajše

Opis izdelka

Plišasti zajček sedež Kaloo  Colors-Maxi Sofa Rabbit je čudovita plišasta živalca, primerna za najmlajše otroke od 0. meseca. Velik je 45 cm, sprednji del je oblikovan v sedež, tako da lahko najmlajši otroci na njem udobno sedijo. Glava zajčka bo služila kot naslonjalo, zato se vam ni treba bati, bi bila otrokova glavica brez opore. Igrača za najmlajše bo služila tudi za ohranjanje specifičnega vonja otroka, ki je pomemben predvsem v prvih mesecih življenja, da bi se otrok počutil varno in dojemal svoj obstoj na svetu. Plišasti zajček v obliki sedeža je mehka in varna igrača, nežna za občutljivo otroško kožo.

Igra s plišastimi igračkami je pomembna za razvoj vsakega otroka, zvišuje aktivnost njihovih možganov, oblikuje njihovo osebnost, spretnosti in sposobnosti. Prav v prvih tednih življenja je tipna zaznavnost otroka zvišana, otrok reagira na vsak dotik in za spodbujanje te aktivnosti je primeren tudi mehki zajček Kaloo. Zajček je zasnovan v čudovitih večbarvnih odtenkih, ki bodo razveselili vsakega dojenčka. Igračo lahko otroci tudi okušajo in grizejo, s čimer raziskujejo predmete okoli sebe. Vsaka otroška igrača Kaloo je testirana in izpolnjuje tudi te najvišje standarde, zato je na to pripravljena. Ta plišasta igrača lahko zahvaljujoč originalnemu in edinstvenemu videzu, nežnim barvam in mehki površini, postane igrača za crkljanje za vsakega malega otroka.

Kaloo je francosko podjetje, ki se že več kot 16 let ukvarja z izdelavo mehkih plišastih igrač edinstvenega dizajna iz kakovostnih materialov. Otroške igrače Kaloo izražajo francoski čut za lepoto, popolnost in edinstvenost. Proces izdelave igrač je docela nadzorovan, vsaka igrača mora izpolnjevati stroge evropske standarde, saj je s tem zagotovljena kvaliteta in popolna varnost produktov, ki zahvaljujoč temu na trgu nimajo konkurence. Kaloo so izpolnjene sanje vsakega malega otroka, saj se osredotoča na potrebe in želje najmlajših otrok, ki se zahvaljujoč temu ob igračah Kaloo počutijo dobro in varno. Otroško igračo lahko preprosto čistite, priporočena temperatura pranja je 30°, brez uporabe belil in mehčalcev, da bi s tem ohranili barvo in kakovost igrače.

Lastnosti

  • nežna in mehka igrača iz pliša
  • primerna za najmlajše otroke od 0. meseca
  • večbarvna zasnova
  • velikost 45 cm
  • idealna za crkljanje za najmlajše
  • sedež za dojenčke
  • izpolnjuje najstrožje varnostne kriterije
  • perite pri 30°, da bi s tem ohranili barvo in kakovost igrače
  • francoski izdelek
Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 0 mesecev
PorekloIzdelano v Franciji
Velikost45 cm
Barvamodra
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.