Poganjalec z zvokom in lučko Mickey Kiddieland rdeče-rumen od 12 mes

Opis izdelka

Otroški poganjalec z zvokom in lučko Mickey Kiddieland je rdeče-rumeni poganjalec s priljubljenim motivom pravljičnega Miki Miške, popularnega junaka, ki ga obožujejo otroci po celem svetu. Otroški poganjalec je izdelan v veselih barvah, ki bodo razveselile otrokom vsak dan od 12. meseca starosti dalje. Majhni otroci se bodo veselili vseh funkcij, ki jih poganjalec ponuja.

Otroci se bodo s poganjalcem izredno zabavali, urili svoje nogice in jih utrdili skupaj s hrbtom. Vaš malček bo imel na voljo tudi stilsko oporo za hrbet, ki mu bo pomagala pri varni vožnji, zahvaljujoč čemur se bo na poganjalcu počutil bolj samozavestno in se ne bo bal ničesar. Otrok si bo izboljšal tudi fino motoriko in gibalne sposobnosti.

Otroški poganjalec znamke Kiddieland se ponaša s čudovito plastično izdelavo, ki je hkrati izredno trpežna. Vaša hčerka ali sinček se bo lahko brez strahu premikal gor in dol in pri tem užival v vseh zvočnih in svetlobnih efektih, s katerimi poganjalec razpolaga. Na sprednji strani poganjalca je nameščena tudi vesela in barvasta ura, s katero se bodo fantki in punčke dobro zabavali. Del otroškega poganjalca so tudi priložene baterije.

Kiddieland je proizvajalec igrač za dojenčke in novorojenčke, ki na svetovnem trgu deluje že od leta 1998, licenco za izdelke Disney pa je pridobil leta 2002. Kiddieland je razširjen predvsem po ameriškem kontinentu in v velikem obsegu tudi v v Evropi. Ponuja igrače čudovitega dizajna, veselih barv, z zvočnimi in svetlobnimi efekti in pravljičnimi motivi po razumnih cenah. Njihov cilj je ponuditi skrbnim staršem igrače, s katerimi se njihovi otroci ne bodo le zabavali, ampak se z njimi tudi veliko naučili.

Lastnosti

  • motiv Miki Miške
  • za otroke od 12. meseca
  • zvočni in svetlobni efekti
Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 12 mesecev
Velikost50*24*47 cm
Dimenzije paketa52*26*34 cm
Na baterijeDa
ElektronskoDa
Svetlobni učinkiDa
ZvokDa
GlasbaDa
OpombaBattery: 2 x AA/LR6 included
Barvardeča
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.