Pas s sestavljivim avtomobilčkom Avtomobili 3 Smoby z orodjem in predalčkom na zadrgo

Opis izdelka

Otroški pas z orodjem Smoby in avtomobilčkom bo razveselil vse male ljubitelje risanke Cars – Avtomobili. Pas z otroškim orodjem je praktična in lepo izdelana igrača. Primerna je za dečke od 3. leta starosti dalje, ki se radi igrajo z avtomobilčki in delovnim orodjem. S to igračo bo otrok postal pravi mali avtomehanik Celotni pas je zasnovan v duhu znane risanke Avtomobili 3, ki je pri otrocih zelo popularna in jo bodo takoj vzljubili. Zahvaljujoč nastavljivemu vzvodu ga lahko nastavite na katerokoli velikost. S to igračo bo otrok postal pravi mali avtomehanik, ki bo sestavil svoj lasten avtomobilček. Mali mojster bo zahvaljujoč čudovitemu pasu, svoje orodje nosil vsepovsod seboj.

Pas in avtomobilček sta izdelana v čudoviti rdeči in črni barvni kombinaciji. Orodje je izdelano iz kakovostne plastike, ki je trpežna in prijetna na dotik. Igrača je zasnovana tako, da bi mali otroci lahko z gotovostjo in pravilno razumeli njeno sestavo in se z njo igrali. V kompletu ne manjkajo niti izvijači in avtomobilček McQueen, ki ga bodo otroci lastnoročno sestavili. To je idealni dodatek za otroško avtomobilsko delavnico, francoskega podjetja Smoby, katerega dolgoletna tradicija zagotavlja najvišjo kakovost. Igra z orodjem pri otrocih spodbuja domišljijo in fino motoriko, ki je izredno pomembna. Z igračami pa se bodo še izjemno zabavali.

Smoby je francoska znamka otroških igrač, ki jamči kakovost in trpežnost vseh igrač, saj so izdelane po normah evropskega standarda. Francoska znamka, Smoby, je zagotovilo kakovosti, ki jo potrjujejo dolga leta njenega obstoja. Materiali, ki so uporabljeni na igračah Smoby so trdni in trpežni, hkrati pa nežni in gladki za otroške rokice. Vse igrače proizvajalca Smoby imajo zaobljene robove, ki preprečujejo poškodbe najmlajših otrok. Barve na igračah Smoby spodbujajo otroško domišljijo in fantazijo.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 3 let
PorekloFrancija
Velikost84*3*17 cm
Dimenzije paketa35*6*24 cm
Skupna dolžina84 cm
Teža0,3 kg
Barvardeča
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.