Nahrbtnik z orodjem Avtomobili 3 Smoby in sestavljiv avtomobilček McQueen

Opis izdelka

Otroški nahrbtnik, znamke Smoby, z orodjem in avtomobilčkom za sestavljanje nosi motiv priljubljene otroške risanke AvtomobiliCars. V nahrbtniku za dečke je otroško orodje in avtomobilček McQueen, ki ga lahko sestavljajo in razstavljajo. Priročni nahrbtnik z avtomobilčkom in orodjem je primeren za dečke od 3. leta starosti dalje, ki se radi igrajo z avtomobilčki in orodjem in si želijo lastne delavnice. S tem igralnim kompletom bo nastal mali avtomehanik, ki bo sam sestavil svoj lastni avtomobilček. Set orodja Smoby je izdelan iz kakovostnih materialov, ki so trpežni in bodo dolgo zdržali. Igrače so h krati izdelane z mislijo na varnost, zato so vsi robovi zaobljeni in mali avtomehanik se lahko tako brez težav igra.

Nahrbtnik je izdelan v čudoviti rdeči in črni barvi, ki je značilna za risanko Avtomobili 3. V nahrbtniku boste našli izvijače, ki so potrebni za sestavo avtomobilčka in sam slavni avtomobil McQueen. Orodje je izdelano iz kakovostne plastike, ki je trpežna in prijetna na dotik. Igrača je zasnovana tako, da bi mali otroci lahko z gotovostjo in pravilno razumeli njeno sestavo in se z njo igrali. S celotnim kompletom za igranje in s sestavljanjem avtomobilčka se bodo otroci izjemno zabavali. Zahvaljujoč praktičnemu nahrbtniku, bodo otroci lahko avtomobilček sestavili kjerkoli, saj ga bodo imeli vedno s seboj. Vso potrebno orodje bodo imeli varno shranjeno na enem mestuOtroški nahrbtnik z orodjem in avtomobilčkom v motivu risanke Avtomobili 3 je idealni dodatek za otroško avtomobilsko delavnico, francoskega podjetja Smoby. Dimenzije nahrbtnika merijo 20*8*28 cm.

Z dizajnersko čudovito izdelano igračo Smoby bodo otroci preživeli ogromno zabave. Pridobili bodo tudi osnovne delovne navade, si izboljšali fino motoriko in ročne spretnosti. Otroci se bodo zahvaljujoč temu igralnemu kompletu naučili prepoznavati delovno orodje in njihovo konkretno uporabo. Ta znanja so kasneje izredno uporabna. Smoby je francoska znamka otroških igrač, ki jamči kakovost in trpežnost vseh igrač, saj so izdelane po normah evropskega standarda. Francoska znamka Smoby zagotavlja kakovost, ki jo potrjujejo dolga leta njenega obstoja. Materiali, ki so uporabljeni na igračah Smoby so trdni in trpežni, hkrati pa nežni in gladki za otroške rokice. Barve na igračah Smoby spodbujajo otroško domišljijo in fantazijo.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 3 let
PorekloFrancija
Velikost20*8*28 cm
Skupna višina28 cm
Teža0,35 kg
Barvardeča
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.