Čoln z veslom BIG rdeč

Opis izdelka

BIG rdeč čoln z dvojnim veslom nemškega proizvajalca igrač je narejen za deklice in dečke od 4. do 8. leta starosti. Za male veslače prinaša znamka BIG odličen čoln na vesla, žive rdeče barve s protizdrsnim sedežem in dvojnim veslom. Veslo lahko po potrebi ločite na dva samostojna vesla. Čoln za otroke je dolg 117 cm in je s svojimi merami 117*61*26 cm primeren za otroke vse do njihovega 8. leta starosti. Nosilnost čolna z dvostranskim veslom je 35 kg. Za večje udobje ima kanu pripravljene 4 ročaje, tako da omogoča vodenje brez težav. S svojo težo 5,8 kg gre za lahek čoln, ki ga lahko otroci kar sami prenašajo. Zahvaljujoč nemški kakovosti in čudoviti zasnovi se mu ne bo mogel upreti noben otrok.

Ta vodna igrača pomaga otrokom graditi in razvijati svoje mišice rok in hrbta. Manjši otroci lahko brez strahu veslajo z njim tudi po večjem bazenu. Večji otroci pa bodo uspeli veslati tudi po morju ali jezeru. Robusten kanu je izdelan iz visoko trpežnega polietilena, ki kljubuje slani vodi in in drugim vremenskim vplivom. Zahvaljujoč nizkemu težišču se plovilo ne bo prevrnilo. Igrača je žive rdeče barve, ki jo naredi izredno dobro vidno v vodi.  Otroški čoln z veslom BIG je zaščiten z UV stabilizatorji, tako da igrača skozi leta ne bi izgubila čudovitih barv, niti če bo nanjo pripekalo sonce. Nemški izdelki BIG so testirani v neodvisnih inštitutih, ki se osredotočajo na kakovost izdelkov. Znamka BIG zagotavlja kakovost svojih izdelkov, zato omogoča nadstandardno 3- letno garancijo.

Čoln z veslom BIG je testirala nemška organizacija za nadzor TÜV Rheinland, v skladu s strogimi varnostnimi normami GS. Nemška znamka BIG je proizvajalec prvovrstnih igrač, ki dobivajo nagrade na mednarodni ravni. Logotip znamke BIG je bivol, ki predstavlja moč, trpežnost in robustnost – prav to pa so lastnosti te znamke. Znamka BIG skrbno pazi na varnost svojih izdelkov, uporabljeni materiali niso le kakovostni, temveč tudi zdravju neškodljivi in lahko se jih reciklira. Nezamenljiv dizajn, moderni proizvodni procesi in igrače, ki izpolnjujejo zahteve otrok – to vse je znamka BIG.

Lastnosti           

  • otroški čoln z dvojnim veslom
  • rdeča barvna zasnova
  • iz zdravju neškodljivih materialov in barv
  • dimenzije 117*61*26 cm
  • primeren za deklice in dečke od 4. do 8. leta
  • teža 5,8 kg
  • zaščiten z UV stabilizatorji
  • izpolnjuje najstrožje standarde in predpise za maksimalno varnost otrok
  • proizveden v Nemčiji
Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 4 let
PorekloNemčija
Velikost117*61*26 cm
Skupna višina26 cm
Dimenzije paketa118*62,5*27,5 cm
Skupna dolžina117 cm
UV filterDa
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža5,8 kg
Nosilnost35 kg
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.