Otroški avtosedež RC2 Car Seat Red Castle skupina 0, črn oblazinjen, senčnikom in dodatki od 0 mes

Opis izdelka

Avtosedež Red Castle je originalni in kakovostni dodatek, ki mu bodo hvaležni tisti starši, ki so pogosto na cesti in želijo svojemu malčku že od njegovega rojstva dalje priskrbeti udobje in maksimalno varnost. Ta izjemen dodatek bodo uporabljali malčki v avtomobilu vse do njihove teže 5 kg. Nastavljiv sedež ponuja 4 različne nastavitve položaja, prilagojene otrokovim potrebam, tako da se bodo tudi med daljšimi vožnjami počutili udobno. 3-točkovni varnostni pas z nastavljivimi pasovi bo zanesljivo poskrbel za otrokovo varnost. Avtosedež je okrepljen pri glavici in nogicah, za optimalno zaščito v primeru trka pa se na notranji strani nahajajo tudi stranske blazine. Nastavitev avtosedeža je dovoljena tudi na sprednjem sedežu (z izključenim airbagom) ali pa klasično na zadnjem sedežu.

Nastavek ISOFIX

Za preprostejšo nastavitev lahko uporabljate tudi nastavek ISOFIX. Gre za standardizirani sistem pritrditve otroškega sedeža. Pritrdilne točke ISOFIX so integrirane v konstrukcijo vozička, zahvaljujoč čemur se lahko in preprosto pripne tudi sam nastavek ISOFIX, kamor namestite otroški avtosedež. Otrokom ponuja najvišjo možno zaščito, zahvaljujoč bolj čvrstemu in varnejšemu priklopu. Avtosedež pa lahko pripnete tudi na avtomobilski sedež brez tega sistema s pomočjo varnostnega pasa. Sistem ISOFIX ima večina novih vozil, priporočamo pa preverjanje, ali se nastavek nahaja tudi v našem modelu avtomobila.

Težnostne kategorije in položaj naslonjala v avtomobilu:

  • ležeči položaj, do 5 kg (za uporabo v avtomobilu z varnostnim pasom ali brez Isofixa)
  • zmerno naklonjen sedež, do 5 kg (za uporabo v avtomobilu s sistemom Isofix ali varnostnim pasom)
  • srednje naklonjen sedež, do 5 kg (samo s sistemom Isofix)
  • klasičen, vzravnan položaj, od 5 do 10 kg (za uporabo v avtomobilu z varnostnim pasom, brez sistema Isofix)

Združljiv z vozičkom

Druga prednost avtosedeža je tudi njegova kompatibilnost z vozički iz serije CityLink® II in Evolutwin® znamke Red Castle (dodan tudi nosilec za montažo). Prav tako kot v avtomobilu, ponuja avtosedež tudi na vozičku možnost nastavitve položaja. V primeru da malček zaspi, lahko sedež nastavite na ležeči položaj. Ko se bo zbudil, lahko sedež nastavite nazaj na začetni položaj. Multifunkcijski sedež ponuja več načinov uporabe, paketu pa je priložena tudi premična strehica s senčnikom. Ročaj na vozičku je iz aluminija in ga lahko nastavite na 3 položaje: prevoz z avtomobilom, prenašanje v roki in v vozičku. Nosilnost avtosedeža v kombinaciji z vozičkom znaša 9 kg. 

Dolžina sedeža v ležečem položaju meri 75 cm, z naklonjenim naslonjalom v klasičnem položaju pa znaša 57 cm. Avtosedež tehta 4,6 kg (brez strehice in senčnika). Dežni plašč za avtosedež in sistem za vpenjanje Isofix prodajamo samostojno, nista del paketa. Opozorilo: dolžina varnostnega pasu v avtomobilu je odvisna od modela avtomobila. Priporočamo, da preverite, ali je avtosedež primeren za vaše vozilo.Avtosedež izpolnjuje evropski varnostni standard ECE R-44/04. 

Prednosti

  • multifunkcijski avtosedež
  • primeren za avtomobile, vozičke in kot nosilka
  • kakovosten in varen
  • izpolnjuje evropski varnostni standard
  • nastavljiv
  • nizka teža le 4,6 kg
  • elegantni dizajn
  • sestavljajo ga tudi senčnik, zimska vreča in dodatki
  • primeren že od rojstva

O znamki Red Castle

Francoska znamka Red Castle prinaša otrokom inovativne izdelke, ki so izdelani iz okolju prijaznih materialov in ne vsebujejo nobenih težkih kovin in škodljivih barvil. Oblikovalci znamke Red Castle skrbijo za moderni dizajn, še bolj pomembna pa jim je prvorazredna kakovost in varnost otrok, zato izdelki Red Castle izpolnjujejo najvišje kriterije kakovosti, ki jih redno preverjajo neodvisni laboratoriji.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 0 mesecev
PorekloIzdelano v Franciji
Skupna dolžina57 - 75 cm
Nastavljiva višinaDa
Teža4,6 kg
Nosilnostup to 5 kg
OpombaSafety standard: ECE R44-04
Barvačrna
Nabor izdelkovNe
gift SS2024ECO3249 Zvieratká z farmy
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.