Otroške puzzle Mickey and the roadster racers SuperPack 4 v 1 Educa 2x domino, puzzle, spomin

Opis izdelka

Set otroških puzzel SuperPack Mickey and the roadster predstavlja odličen set iger, primeren za otroke od 3. leta starosti. Nastal je po navdihu animiranega junaka Mikija, ki dirka v svojem avtomobilčku. To je odličen set, poln zabave za vso družino in prijatelje. Vsebuje štiri igre v enem: 2 x puzzle, spomin in domine. Sličice puzzel imajo 2x25 delčkov. Set puzzel, spomina in domin bo poskrbel za ogromno zabave in razburljivosti v vsaki igri. Sličice v setu so izredno kakovostne in polne barv.

Otroške puzzle so odlična igra za razvoj spomina, logike in predstavnosti, hkrati pa je to tudi zabaven način, kako preživljati tudi dolge zimske večere. Ko bodo puzzle sestavljene, jih lahko tudi zlepite in obesite na steno kot prikupno sliko, ali pa jih razdrete in shranite v škatlico. Spomin je brezčasna igra, ki otroke zabava ure in ure. Z igro spomina in domin otroci trenirajo svoj vizualni spomin.

Educa je špansko podjetje, ki se specializira za izdelavo igrač, ki urijo logiko, poučnih iger in puzzel. SuperPack Mickey je kakovosten evropski izdelek, ki izpolnjuje vse varnostne standarde in kriterije kakovosti. Igre so primerne za vse otroke od 3. leta starosti. Puzzle, domine in spomin v motivu animirane risanke Mickey and the roadster je odlična ideja za darilo za dečke in tudi deklice, ki obožujejo sestavljanje puzzel in družabne igre.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 3 let
PorekloŠpanija
Dimenzije paketa41*29*6 cm
Pakirano v kartonu A/NDa
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.