Šolska klop s prostorom za shranjevanje in dvostransko tablo Activity Smoby z 8 dodatki modra

Opis izdelka

Otroška šolska klop s prostorom za odlaganje in dvostransko tablo Activity Smoby je fantastična otroška igrača, s katero se bo zabaval vsak mali fantek od 3. leta starosti dalje. Šolska klop z dvostransko tablo je izdelana v čudoviti zeleno-modri barvni kombinaciji, od katere se ne bo odlepil noben mali fantek. Šolska klop v sebi skriva originalno dvostransko tablo, na eni strani je klasična, narejena za lepe fantovske umetnije s kredo, na drugi pa je klasično bela, na katero lahko mali navihanec piše in riše z zbrisljivim flomastrom. Fantek bo pridobil širok spekter možnosti, da bi izbral barvo, ki bo najbolje ponazorila njegov namen in tako se bo lahko predal delu. Z zabavo z otroško klopjo in dvostransko tablo mu bo prav tako pomagal mali set s priloženim rdečim in črnim flomastrom skupaj z barvnimi kredami.

Šolska klop se označuje z robustno in stabilno konstrukcijo, ki bo prenesla svojega nemirnega in navihanega učenca, da bi se lahko osredotočil na zabavo. Deček bo lahko med delom kadarkoli položil svoje nogice na stabilno deščico in se sprostil, medtem ko bo razmišljal, kako bo videti njegova naslednja risbica. Otroška klop razpolaga z odličnim prostorom za shranjevanje, ki se nahaja pod dvostransko tablo, kamor lahko mali umetnik po svojem ustvarjanju pospravil vse flomastre in krede. Šolska klop razpolaga tudi s še eno odlagalno površino nad dvostransko tablo, kamor lahko fantek odloži vse delovne pripomočke, ki jih bo čez trenutek potreboval. Dvostranska tabla ima tudi odlično držalo, na katero lahko pripnete papir in pogumno rišete kar nanj, ali pa nanj pritrdite vzorec sličice, po katerem se bodo malčki učili risati ali slikati na površino table.

Otroška šolska klop z dvostransko tablo je izdelana iz kakovostne plastike, katere posebnost so zaobljeni robovi, da se mali nemirnež ne bi mogel poškodovati. Plastika je prijetna na dotik, deček pa bo tako popolnoma izkoristil vsakodnevno porcijo zabave. Šolska klop je odlična igrača, ki ima tudi edukativno funkcijo in zahvaljujoč njej, bo spretni mali gospod uril svojo domišljijo, spretnost in logično mišljenje, kar bodo cenili vsi starši. Celotne dimenzije šolske klopi merijo 55*58*54 cm. Francoski proizvajalec Smoby, ki spada med najbolj zanesljive proizvajalce otroških igrač, se ponaša z visoko kakovostjo in elegantnim dizajnom svojih igrač, ki je všeč otrokom po celem svetu. Izdelava vseh izdelkov znamke Smoby je strogo nadzorovana pri vseh fazah proizvodnega procesa in zato izpolnjujejo tudi te najvišje varnostne kriterije. Starši se lahko zanesejo na to, da bodo njihovi malčki dobili v roke resnično kakovostno in varno igračo.

Lastnosti

  • kombinacija klopi in dvostranske table
  • atraktivni izdelek
  • dovolj prostora za shranjevanje
  • kakovostna izdelava iz plastike
  • priročna oprema 8 dodatkov
  • primerna za otroke od 3. leta
Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 3 let
PorekloFrancija
Velikost55*58*54 cm
Skupna višina54 cm
Dimenzije paketa68*21*58 cm
Dvojne steneDa
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža4,7 kg
Barvamodra
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.