Prikolica z bobnom z žogicami BIG s sprednjo kljuko za poganjalce New&Classic&Neo&Next&Scooter od 12 mes

Opis izdelka

Otroška prikolica z bobnom z žogicami BIG je odličen dodatek za vse poganjalce New, Classic, Scooter, Neo in Next, nemškega proizvajalca BIG. Otroško prikolico lahko s sprednjim kaveljcem preprosto priklopite na poganjalce in tako bodo otroci za seboj vlekli prikupno prikolico z žogicami. Te se v bobnu mešajo in obračajo glede na to, kako mali voznik spreminja smer. Zahvaljujoč tej prikolici bodo vsi otroci od 12. meseca starosti še bolj uživali v vožnji na poganjalcu, ki bo še bolj zabavna in zanimiva. Štiri barvne žogice se hitro vrtijo, bobnijo v priklici in tako dajejo zvok, kar otroke odlično zabava.

Ta prikolica je odličen dodatek za vse male radovedneže, ki same vožnje na poganjalcu nimajo več za tako zanimivo. Vožnja na poganjalcu s prikolico še bolj spodbuja gibanje otrok in jim prinaša aktivno zabavo. Prozorna prikolica omogoča otrokom zabavo, pri katerem lahko opazujejo, kako se žogice vrtijo in se prilagajajo vožnji poganjalca. Prikolico bodo otroci preprosto pripeli na poganjalec, lahko pa se z njo igrajo tudi samostojno. Pri otroških igrah domišljija nima meja. Pripnite to prikolico z mešalnikom žogic na poganjalec vašega navihanca in videli boste, da ga bo zabavala ure in ure.

Nemški proizvajalec BIG izdeluje kakovostne igrače za otroke različnih starostnih kategorij. Izdelki BIG so testirani v neodvisnih inštitutih, ki se osredotočajo na kakovost izdelkov. Prikolice za poganjalce in igrače za otroke je testiral nemški kontrolni organ, TÜV Rheinland, v skladu s strogimi varnostnimi normami GS. Logotip znamke BIG je bivol, ki predstavlja moč, trpežnost in robustnost – prav to pa so lastnosti te znamke. Znamka BIG skrbno pazi na varnost svojih izdelkov, uporabljeni materiali niso le kakovostni, temveč tudi zdravju neškodljivi.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 12 mesecev
PorekloNemčija
Velikost49*24*30 cm
Skupna višina30 cm
Dimenzije paketa40*20*32 cm
Skupna dolžina49 cm
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža1,2 kg
Barvardeča
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.