Elektronska kuhinja Tefal Studio XXL Bubble Smoby s čarobnimi mehurčki aparatom za sodo in ledom ter 38 dodatki

Opis izdelka

Ne čakajte in presenetite svoje otroke s stilsko kuhinjo znamke Smoby. Elektronska otroška kuhinja Tefal Studio XXL Bubble Smoby s 38 dodatki je odlična in priročno zasnovana kuhinja, ki bo s svojim francoskim dizajnom luksuzne izdelave razveselila vsakega otroka od 3. leta starosti. Otroška kuhinja se zahvaljujoč svojemu čudovitemu videzu in funkcijam uvršča med najboljše otroške kuhinje, s katerimi se lahko otrok igra. Kuhinja za otroke vsebuje bogato opremo kar 38 dodatkov: pribor, krožničke, solnico, poprnico, kozarčke, skodelice in različne imitacije živil in surovin.

Ogromno priložnosti

Vsaka otroška kuhinja proizvajalca Smoby je narejena s poudarkom na dizajn in funkcionalnost. Zato se lahko otroci veselijo realistične kuhinje z mnogimi funkcijami. Hladilnik z odpirajočimi vratci bo otrokom služil za shranjevanje živil, ki morajo ostati na hladnem, da se ne pokvarijo. Vgrajena pečica bo malemu kuharju pomagala pri pripravi okusnega pečenega mesa, neposredno pod njo pa se nahaja pomivalec posode, kamor lahko otroci položijo umazano posodo in pustijo, da se dobro pomije. Ponvica s funkcijo obračanja bo odlično zabavala malega navihanca, ki se bo zagotovo odločil pripraviti okusne palačinke. Čaroben brbotajoči lonec bo posnemal kipečo vodo, ko ga boste položili na štedilnik in pritisnili na gumb, kar bo otrokom izredno zabavno.

Za malo ohladitev lahko otroci uporabijo tudi aparat za led, ki z rekviziti ledenih kock resnično napolni kozarec, ko pritisnete na gumb. Nad aparatom za led se nahaja pomivalno korito, v katerem lahko otroci hitro umijejo pribor po okusnem kosilu s prijatelji. Nad štedilnikom je tudi napa, takoj pod njo pa espresso kavni avtomat, ki bo vsakemu prinesel osvežilno kavico tudi zahvaljujoč zamenljivim kapsulam. Pod kavnim avtomatom je za vse male sladokusce še odličen avtomat za izdelavo gaziranih pijač, ki daje svoj lasten, značilen zvok. Poličke na spodnjem delu kuhinje bodo služile za odkladanje različnih pripomočkov in živil, ki jih otrok v tistem potrebuje.

Za pravilen razvoj otrok

Otroška kuhinja francoskih oblikovalcev pri otrocih razvija njihovo fino motoriko, komunikacijske spretnosti in logično mišljenje. Otroci se bodo pri delu s kuhinjo naučili potrpežljivosti, koncentracije in vzajemne pomoči pri pripravi jedi.

Primerna za vsako otroško sobico

Elektronska kuhinja stoji na stabilnih podstavkih, celotne dimenzije otroške kuhinje merijo 86*83*100 cm z višino pulta 51 cm, zahvaljujoč katerim bo vsak starš znal določiti, ali je pult v kuhinji dovolj visok za njegovega spretnega malčka. Kuhinja se ponaša z izredno dostopnostjo iz vseh strani, zadnja stran je prekrita z napisi in simpatičnimi motivi kuhinje. Del otroške kuhinje Tefal Studio XXL Smoby so tudi baterije, ki jih bodo starši preprosto vstavili v kuhinjo in otroci lahko začnejo s kuhanjem in pečenjem.

Otroška kuhinja, ki prihaja z dizajnerske delavnice podjetja Smoby, spada med najboljše kuhinje, ki jih svojemu otroku lahko ponudite. Francoski oblikovalci se osredotočajo na prvorazredni dizajn, realno izdelavo vseh linij in dodatkov, kot tudi celotno funkcionalnost otroških igrač. Vsi robovi na kuhinjah Smoby so zaobljeni in nežni, z ozirom na otrokovo varnost, zato lahko starši brez skrbi pustijo svoje malčke, da se igrajo s to čudovito kuhinjo polno nepozabnih funkcij, ki si jih le lahko izmislijo.

Funkcije in lastnosti

  • vgrajen elektronski modul
  • izdelovalec ledu z ledenimi kockami
  • ponvica s funkcijo obračanja
  • aparat za gaziranje pijač
  • espresso kavni avtomat z zamenljivimi kapsulami
  • popečena živila za realistično izkušnjo (zrezek, riba)
  • bogata oprema 38 dodatkov
  • čarobni lonec z brbotajočo vodo
  • francoska kakovost in dizajn izdelka
  • primerna za vse otroke od 3. leta
  • hladilnik z odpirajočimi vratci
  • pečica za peko z odpirajočimi vratci
  • višina delovnega pulta je 51 cm
  • skupna višina kuhinje meri 100 cm
Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 3 let
PorekloFrancija
Velikost86*84*99 cm
Skupna višina99 cm
Višina delovne površine51 cm
Dimenzije paketa77*24*80 cm
Skupna dolžina86 cm
Na baterijeDa
ElektronskoDa
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža7,7 kg
OpombaBattery: 3 x AAA/LR03 included
Barvavijolična
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.