Kuhinja Tefal Studio XL Smoby elektronska s čarobnim brbotanjem 34 dodatki oranžna

Opis izdelka

Ne veste kako bi razveselili vašega malega navihanca ali navihanko, ki se vam v kuhinji stalno mota pod nogami? Priskrbite ji lastno kuhinjo, s katero se bo lahko do konca znorela. Elektronska otroška kuhinja Tefal Studio XL Bubble Smoby s 34 dodatki je kuhinja, ki bo vodila po poti kuhanja vsakega spretnega otroka od 3. leta starosti dalje. Kuhinja za otroke je ponaša s čudovitim videzom v oranžni zasnovi, za katerega je kriv znani francoski dizajn, ki se mu le stežka upre. Otroška kuhinja ponuja bogat set dodatkov: pribor, krožničke, skodelice, kozarčke, solnico, poprnico, različno kuhinjsko posodo, surovine za kuhanje in živila.

Kuhanje in pečenje brez strahu

Otroci se ne smejo bati preizkusiti vse odlične funkcije, ki jih ta kuhinja ponuja. Hladilnik z odpirajočimi vratci je odličen način za to, da bi se otroci naučili shranjevati živila na hladnem in da za seboj ne bi pozabljali zapirat vrat. Neposredno nad hladilnikom je nameščeno pomivalno korito, v katerem lahko otroci po vsakem kuhanju pomijejo krožničke in pribor. Pečica bo všeč otrokom, ki v njej ne bodo pozabili speči odlično meso in ga ponuditi tudi svojim staršem. Perfektna ponvica s funkcijo obračanja bo naučila malega kuharja, kako se pravilno pripravijo palačinke in se z njo zelo zabavala. Ko čarobni brbotajoči lonec s pokrovom položite na štedilnik in pritisnete na tipko začne posnemati pravo vrelo vodo, tako da bo mali kuhar resnično prevzet, med tem pa mu ne grozi nikakršna nevarnost kot pri pravem kuhanju. Za prostor za shranjevanje bo poskrbela omarica z odpirajočimi vratci in tudi odličen sistem poličk, kamor lahko otroci odkladajo surovine, ki jih bodo potrebovali kasneje. Po kuhanju pa si bo vaš malček lahko privoščil kavico, ki jo bo sam skuhal, z espresso kavnega avtomata, ki se nahaja pod napo. Pod aparatom za kavo je tudi priročen avtomat za gaziranje pijač ali kole, tudi s značilnim zvokom med polnjenjem.

Kuhinja, ki bo zabavala in učila

Francoski oblikovalci se niso posvečali le čudovitemu dizajnu, ampak celotni funkcionalnosti elementov, ki služijo za razvoj fine otroške motorike in komunikacijskih ter socialnih spretnosti. Kuhinjo lahko h krati uporablja več otrok naenkrat, ki se bodo med seboj morali naučiti komunicirati, si razdeljevati naloge in si pomagati. Prav tako se bodo naučili, kako se pravilno uporablja kuhinjska posoda in tudi to, da priprava jedi zahteva določen čas, s čimer bodo začeli ceniti svoje starše pri resničnem kuhanju in peki.

Primerna za vsak interjer

Kuhinja stoji na stabilnih podstavkih, celotne dimenzije otroške kuhinje merijo 86*62*100 cm z višino pulta 51 cm, zahvaljujoč katerim bo vsak starš znal določiti, ali je pult v kuhinji dovolj visok za njegovega spretnega malčka. Del otroške kuhinje Tefal Studio XL Bubble Smoby so tudi baterije, ki jih bodo starši preprosto vstavili v kuhinjo in otroci lahko začnejo z odlično zabavo pri kuhanju in pečenju.

Otroška kuhinja, izdelek oblikovalske delavnice podjetja Smoby, je edinstvena otroška igrača na najvišji ravni, ki bi ji le stežka našli konkurenco. Francoski oblikovalci se osredotočajo na prvorazredni dizajn, realno izdelavo vseh linij in dodatkov, kot tudi celotno funkcionalnost otroških igrač. Vsi robovi na kuhinjah Smoby so zaobljeni in nežni, z ozirom na varnost otroka, zato lahko starši brez skrbi pustijo svoje malčke, da se docela naigrajo s to elegantno kuhinjo.

Funkcije in lastnosti

  • vgrajeni elektronski modul
  • ponvica s funkcijo obračanja
  • aparat za gaziranje pijač
  • espresso kavni avtomat z zamenljivimi kapsulami
  • popečena živila za realistično izkušnjo (zrezek, riba)
  • bogata oprema 34 dodatkov
  • čarobni lonec z brbotajočo vodo
  • francoska kakovost in dizajn izdelka
  • primerna za vse otroke od 3. leta
  • hladilnik 
  • pečica za peko 
  • višina delovnega pulta je 51 cma
Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 3 let
PorekloFrancija
Velikost86*62*100 cm
Skupna višina100 cm
Višina delovne površine51 cm
Dimenzije paketa66*26*75 cm
Na baterijeDa
ElektronskoDa
ZvokDa
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža8,3 kg
OpombaBattery: 3 x AAA/LR03 included
Barvaoranžna
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.