Kuhinja Tefal Studio Bubble Smoby elektronska s čarobnim brbotanjem in 26 dodatki turkizno-siva

Opis izdelka

Otroška kuhinja Tefal Studio Bubble znamke Smoby je popolna kuhinja, primerna za deklice in dečke od 3. leta starosti. Izdelana je v dinamični in elegantni barvni kombinaciji turkizne in sive barve. Prednost te kuhinje je njena dostopnost iz vseh strani, zato je primerna za igro več otrok skupaj. Kuhinja ima prilagojene ročke, gumbe in opremo drobnim otroškim ročicam.

Otroci si z igro urijo motorične sposobnosti, tipno zaznavnost in koordinacijo gibov, igra s kuhinjo pa je zanje velika zabava. Kuhinja Smoby je opremljena s kar 26 kosi unikatnih in uporabnih dodatkov. Mednje spadajo krožnički s priborom, kuhinjska posoda, čarobni lonec s pokrovko, nadomestne kapsule za kavni avtomat, ponvica, skodelice za kavo in pomivalec posode.

Kuhinja Tefal Studio Bubble ima posebne čarobne lastnosti. V čarobni lonec nalijte vodo in ko ga boste namestili na štedilnik, se bodo pojavili čarobni mehurčki. Ta elektronska kuhinja za otroke ima skupno višino 100 cm. Njene dimenzije so 49*47*100 cm. Otroška kuhinja je opremljena z aparati, kot v pravi kuhinji. V pečici si lahko otroci spečejo okusen kolač in potem pomijejo posodo v otroškem pomivalnem stroju, nameščenem neposredno pod pečico.

Kuhinja ima tudi hladilnik, ki predstavlja tudi prostor za shranjevanje živil. Delovna površina kuhinje je sestavljena iz električnega štedilnika z dvema kuhalnikoma, korita za pomivanje posode in pulta. V kuhinji bodo otroci našli aparat za izdelavo gaziranih pijač in espresso kavni avtomat z zamenljivimi kapsulami. Aparat za gaziranje pijač daje realistične zvoke, cric, cric. V zgornjem delu stojala je otroška napa, na katero lahko otroci obesijo kuhinjske pripomočke. Kuhinja ima veliko prostora za shranjevanje. Zahvaljujoč trpežni plastiki bo kuhinja Smoby ostala zmeraj taka, kot prvi dan po odprtju.

Plastika, iz katere je kuhinja narejena, je prijetna in žametna za otroške rokice. Kuhinja je stabilna in ima oglate robove, zaradi česar je varna za vsakega otroka. Otroška kuhinja Smoby Tefal Studio Bubble je srednjih dimenzij in zato ne zavzema veliko prostora. Smoby že dolga leta proizvaja kakovostne otroške igrače najvišje kakovosti in najmodernejšega dizajna. Izdelki Smoby izpolnjujejo stroge evropske kriterije. Elektronska otroška kuhinja deluje na baterije, ki so del paketa. S to kuhinjo bo vsak otrok postal mali šef kuhinje. Paket vsebuje 3 AA/LR03 baterije. 

Funkcije in lastnosti

  • vgrajen elektronski modul
  • elektronska kuhinja na 3 x AA baterije
  • čarobni lonec z mehurčki (brbotanje vode v loncu)
  • čarobna ponvica s palačinko za metanje
  • 26 dodatkov
  • espresso kavni avtomat s kapsulami
  • aparat za gaziranje pijač z zvoki cric-cric
  • pomivalni stroj z odcejevalnikom posode
  • od 3. leta starosti
  • francoski izdelek Smoby
  • primerna za deklice in dečke
  • skupna višina 100 cm
Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 3 let
PorekloFrancija
Velikost49*47*100 cm
Skupna višina100 cm
Višina delovne površine51 cm
Dimenzije paketa50*24*70 cm
Na baterijeDa
ElektronskoDa
ZvokDa
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža5,2 kg
OpombaBattery: 3 x AAA/LR03 included
Barvaturkizna
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.