Košarica Drevesa Bamboo toT's smarTrike Black&White iz blaga, bambus svila in saten 45*40 cm

Opis izdelka

Košarica za oblačila in igrače Bamboo, proizvajalca toTs smarTrike je priročna košarica za otroško sobo vašega otroka. Otroška košarica je dimenzij 45*40 cm. Na vrhu košarice se nahaja zatezna vrvica, ki varuje vsebino košarice pred prahom, in dva ročaja. Izdelana je iz 70 % bambusne svile in 30 % satena.

Proizvajalec smarTrike se je za svoje izdelke iz serije toTs odločil za posebni, prirejeni črno-beli vzorec, na katerega tudi najmlajši otroci zelo pozitivno reagirajo. Otrok, ki je izpostavljen te preprosti, dvobarvni kombinaciji, se bo počutil zelo udobno in zadovoljno. Zahvaljujoč različnim črno-belim vzorcem se bolje razvijajo posamezni čuti in dojemanje otroka. Serija izdelkov toTs Bamboo v sebi združuje to najbolje, kar lahko starši otrokom priskrbijo. Nežna in trpežna bambusna tkanina bo priskrbela najboljše doživetje za nežno otroško kožo. 

Lastnosti košarice

  • dimenzije 45*40 cm
  • zatezna vrvica
  • 2 ročaja za obešanje
  • črno-bela barva
  • brezčasni dizajn
  • za igrače ali oblačila
  • zračni nežni material

Otroška košarica je brezčasne črno-bele barve in ima vzorec gozda, ki je primeren za dečke in deklice. Košarica za otroke toTs ima dva ročaja za obešanje nad posteljico, omaro ali pa na preprosto prenašanje v rokah.

ToTs smarTrike je najnovejša serija izdelkov smarTrike, kamor spadajo dodatki za nego dojenčka. ToTs omogoča najmodernejše kolekcije izdelkov, ki popolnoma izražajo okus staršev innjihovih malčkov. Dodatki toTs smarTrike združujejo kakovost in razumne cene.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 0 mesecev
Velikost45*40 cm
Barvačrnobela
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.