Kahlica avtomobilček BIG z volanom in hupo rdeča od 18 mes

Opis izdelka

Od zdaj naprej bo učenje navajanja na kahlico prava zabava. Da bi svoje otroke lažje naučili uporabljati kahlico, je znamka BIG zasnovana odlično kahlico v obliki avtomobilčka z vrtljivim volanom in zvočno hupo.Kahlica BIG v podobi rdečega avtomobilčka ima ergonomsko oblikovani sedež in višje naslonjalo, da bi malčki stabilno sedeli tudi dlje časa. Še večjo zabavo jim bo priskrbel bel volan, ki se lahko obrača v strani, po končani potrebi pa lahko malček preprosto pokliče s pritiskom na hupo. Kahlica ima nalepke, da bi spominjala na pravi dirkalni avtomobilček.

Zahvaljujoč globoki posodi z nje ne bo nič ušlo, starši pa bodo imeli olajšano delo s čiščenjem. Notranjo posodo lahko z ogrodja preprosto snamete, tako da je praznenje kahlice BIG preprostejše, kot če bi bila velika in nepraktična. Znamka BIG je zasnovana na varnosti svojih izdelkov, uporabljeni materiali so zdravju neškodljivi in jih je mogoče reciklirati, tako da ne ogrožajo življenjskega okolja. Tehnologija, uporabljena pri proizvodnji, zagotavlja varnost izdelka za otroke. Kahlica BIG nima ostrih robov, s čimer je tveganje za poškodbe izdatno zmanjšano. Izdelki BIG so testirani v neodvisnih inštitutih, ki se osredotočajo na kakovost izdelkov. Znamka BIG za izdelke zagotavlja kar 3-letno jamstvo.

Rdečo kahlico v obliki avtomobilčka je testiralo nemško podjetje za ugotavljanje kakovosti TÜV Rheinland, v skladu s strogimi varnostnimi normami GS. Nemška znamka BIG je proizvajalec prvovrstnih igrač, ki dobivajo nagrade na mednarodni ravni. Logotip znamke BIG je bivol, ki predstavlja moč, trpežnost in robustnost – prav to pa so lastnosti te znamke. Znamka BIG skrbno pazi na varnost svojih izdelkov, uporabljeni materiali niso le kakovostni, temveč tudi zdravju neškodljivi. Nezamenljiv dizajn, moderni proizvodni procesi in igrače, ki izpolnjujejo zahteve otrok – to vse je znamka BIG.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 18 mesecev
PorekloNemčija
Velikost43*31*28 cm
ZvokDa
UV filterDa
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža0,8 kg
Nosilnostmax. 25 kg
Barvardeča
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.