Hišica My House Smoby z 2 vrati, elektronskim zvončkom in UV filtrom od 24 mes

Opis izdelka

Otroška hišica Smoby My House ima originalno obliko, ki se lepo poda na vsak vrt ali dvorišče. Je polnih in živih barv, zahvaljujoč katerim se ji ne bo mogel upreti noben otrok. Hišica je primerna za otroke od 2. leta starosti, vendar se bodo v njej igrali tudi starejši otroci. Dimenzije merijo 120*115*135 cm, kjer višina znaša 135 cm. Stene vrtne hišice so čvrste in stabilne, igra v hišici je popolnoma varna. Hišica, Smoby ima tudi anti UV-filter, ki varuje plastiko pred škodljivimi učinki sončnih žarkov. Barve zato ostanejo žive in so kot nove še dolga leta. Površine sten hišice spominjajo na pravo opeko. Del hišice sta okni s premikajočimi naoknicami in veliko okroglo okno, ki skupaj zagotavljajo dotok svežega zraka v hišico. Vrtna hišica je težka 22,50 kg, zato je zelo stabilna in čvrsta in brez težav kljubuje vremenskim vplivom.

Zanimiva podrobnost hišice sta dve vratci namesto velikih vrat. Še en realističen dodatek je elektronski zvonček, s katerim se najavi vsak prihajajoči obisk. Hišica deluje na 2 bateriji 1,5 V/AAA/LR03, ki nista del paketa. Otrokom lahko v hišico prispe tudi pošta, saj na vratih visi originalen poštni nabiralnik. Hišico za otroke lahko sestavite in zložite na zelo preprost način. Dizajn hišice, Smoby, bo pritegnil vsakega malčka, v mnoge premišljene detajle se bo zaljubil vsak deček in vsaka deklica. Otroci imajo znotraj hišice veliko prostora za igranje, tako da se bodo lahko igrali tudi s prijatelji. Je dovolj prostorna za igro več otrok. Hišica je visoko odporna in varna, sodi med najkakovostnejše igrače na trgu. Vrtna hišica za otroke je najnovejši izdelek iz delavnice francoskega proizvajalca, Smoby, ki so ga navdušili najnovejši trendi iz področja arhitekture.

Pri igri s hišico otroci razvijajo komunikacijske in jezikovne spretnosti in posnemajo odrasle. Barve na plastični hišici so izrazite in žive, zato spodbujajo otroško domišljijo. Otroška hišica je izdelek francoskega proizvajalca Smoby, ki izdeluje zelo kakovostne in edinstvene igrače. Smoby je najkakovostnejši proizvajalec otroških hišic za na vrt, in tudi mnogih drugih igrač. Robovi na Smoby igračah, so zaobljeni, da se otroci med igro ne bi poškodovali. Izpolnjujejo najstrožje varnostne kriterije, zato je hišica Smoby za vas prava izbira. Plastika igrač Smoby je nežna in prijetna ter žametna na dotik. Kateri otrok pa ne bi želel imeti lastne hišice, v kateri se lahko igra ure in ure s svojimi prijatelji?

Lastnosti

  • edinstvena vrtna hišica za otroke
  • stabilna in trpežna konstrukcija
  • primerna za vsako dvorišče ali vrt
  • relief na stenah imitira opeko, streha pa strešno kritino
  • elektronski zvonček in 2 vhodna vratca
  • poštni nabiralnik
  • dovolj prostorna za več otrok
  • čudovite žive barve, ki bodo izstopale na vašem dvorišču
  • plastika s posebnim anti UV filtrom, ki varuje pred bledenjem
  • z zaobljenimi robovi za popolnoma varno igro
  • kakovosten francoski izdelek
  • primerna za otroke od 2. leta starosti
  • skupna višina 135 cm
  • za dečke in deklice
Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 24 mesecev
PorekloFrancija
Velikost120*115*135 cm
Skupna višina135 cm
Dimenzije paketa120*50*92 cm
Skupna dolžina115 cm
Na baterijeDa
ElektronskoDa
ZvokDa
UV filterDa
Dvojne steneDa
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža22,5 kg / 25,7 kg
OpombaBattery: 2 x 1,5V, AAA, LR03
Barvardeča
Nabor izdelkovDa
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.