Hišica Prijateljev Smoby s kuhinjo in elektronskim zvoncem

Opis izdelka

Hišica Friends House francoskega proizvajalca Smoby je fantastična hišica za na vrt, s katero se bo igralo tudi več otrok. Stene hišice so bele barve s sivimi, oranžnimi in zelenimi elementi. Zahvaljujoč originalni barvni zasnovi se hišica Smoby čudovito poda na vsako dvorišče in vrt. Hišica za otroke je stabilna, čvrsta in varna. Vrtna hišica je težka 33,5 kg, zato je zelo stabilna in čvrsta in brez težav kljubuje vremenskim vplivom. Skupna višina hišice je 172 cm. Tloris je dimenzij 221*155 cm. Zanimiv detajl hišice je kuhinja, ki vsebuje pomivalno korito s stojalom za posodo in nekaj kaveljcev za obešanje kuhinjskih pripomočkov. 

Da bi bila igra v otroški hišici kar se da stvarna, boste skupaj s hišico prejeli še komplet posodic in pribora za dva. Z njihovo pomočjo si bodo otroci v kuhinji skuhali kosilo in se nato najedli na mizici za piknik. Piknik mizica s klopcama je prav tako del hišice. Mizico lahko uporabite tudi kot jedilno mizo znotraj hišice. Na sprednjem delu hišice so vratca, ki se odpirajo, 2 veliki okni in 1 okno na vrhu. Kuhinja je z notranjim delom združena z odprtim oknom, skozi katerega lahko servirajo pripravljeno kosilo. Pod drugim velikim oknom je cvetlično korito, kamor lahko otroci posadijo rože in zanje skrbijo. Stranska miza je dimenzij 55*38 cm, klopca pa meri 23*16 cm. Višina odprtine na vratih meri 91 cm, širina pa 41 cm. V paketu so tudi baterije, 2 x AAA/1/1,5 V/LR03.

Zadnji del hišice predstavljajo mrežasta vrata, 2 veliki okni in 1 malo okno na zgornjem delu. Priljubljeni del otroške hišice je elektronski zvonček, s katerim se najavi vsak prihajajoči obisk. Otroci se radi igrajo stvarne igre in prav zvonček na vratih in opremljena kuhinja bosta veselje še povečala. Posebna lastnost igrač Smoby je anti UV filter, ki varuje plastiko pred sončnimi žarki. Zagotavlja, da bodo barve na hišici ostale kot nove leta in leta. Hišica je primerna za otroke od 3. leta starosti, vendar se bodo v njej igrali tudi starejši otroci. Hišico za otroke lahko sestavite in zložite na zelo preprost način. Otroci imajo znotraj hišice veliko prostora za igranje, tako da se bodo lahko igrali tudi s prijatelji.

Pri igri s hišico otroci razvijajo komunikacijske in jezikovne spretnosti in posnemajo odrasle. Barve na plastični hišici so izrazite in žive, zato spodbujajo otroško domišljijo. Otroška hišica je izdelek francoskega proizvajalca, Smoby, ki izdeluje zelo kakovostne in edinstvene otroške igrače. Smoby je najkakovostnejši proizvajalec otroških hišic za na vrt, in tudi mnogih drugih igrač. Plastika igrač Smoby je žametna na dotik. Robovi na Smoby igračah, so zaobljeni, da se otroci med igro ne bi poškodovali. Izpolnjujejo najstrožje varnostne kriterije, zato je hišica, Smoby, za vas prava izbira. Vrtna hišica za otroke je nastala po navdihu najnovejših trendov v arhitekturi. Kateri otrok pa ne bi želel imeti lastne hišice, v kateri se lahko s svojimi prijatelji igra ure in ure?

Lastnosti

  • unikatna otroška hišica s kuhinjo
  • stabilna in trpežna konstrukcija
  • za vsako dvorišče ali vrt
  • relief na stenah imitira gradbeni material
  • piknik mizica s klopcama
  • set posode s priborom za dva
  • elektronski zvonček na vratih
  • višina 172 cm
  • dovolj prostorna za več otrok
  • čudovite žive barve
  • plastika s posebnim UV filtrom, ki varuje pred bledenjem
  • zaobljeni robovi
  • kakovosten francoski izdelek
  • primerna za otroke od 3. leta starosti
  • za dečke in deklice
Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 3 let
PorekloFrancija
Velikost217*155*172 cm
Skupna višina172 cm
Dimenzije paketa150*40*88 cm
Skupna dolžina217 cm
Na baterijeDa
ElektronskoDa
ZvokDa
UV filterDa
Dvojne steneDa
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža34,50 kg / 39,5 kg
OpombaBattery: 2 x 1,5V, AAA, LR03
Barvazelena
Nabor izdelkovNe
gift SS2024ECO4339 Vozík s náradím
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.