Hišica Pretty Forest Hut Smoby s toboganom in gugalnico 2v1 od 24 mes

Opis izdelka

Otroška hišica Pretty Forest Hut znamke Smoby, je čudovita pravljična hišica za na vrt, za vse otroke. Primerna je za igranje dečkov in deklic od 2. leta starosti. Tudi starejši otroci se bodo v njej igrali in se zahvaljujoč toboganu in gugalnici nikoli dolgočasili. Je edinstvene oblike, ki so jo navdihnili najnovejši trendi v arhitekturi. Bež barva sten in pestra zelena streha se odlično poda na vsak vrt ali dvorišče. Celotna otroška hišica je zasnovana v prijetnih naravnih odtenkih. Dimenzije otroške vrtne hišice znašajo 220*220*160 cm, njena skupna višina pa meri 220 cm. Stene hišice so izpopolnjene z reliefom, ki spominja na gradbeni material, na njih pa so tudi detajli metuljev in gozdnih živali. Celotna hišica z gugalnico je težka skoraj 45 kg, zato stabilno stoji na tleh in kljubuje vremenskim vplivom. Hišica stoji na stebričkih, tako da je malce višja, kar bo otrokom priskrbelo varno zabavo.

Hišica Smoby ima tudi edinstveno lastnost: anti UV-filter, ki varuje plastiko pred škodljivimi učinki sončnih žarkov. Barve zato ostanejo žive in so kot nove še dolga leta.  Del hišice je zabaven tobogan z dolžino 70 cm, ki zagotavlja odlično zabavo. Na hišico je prav tako pritrjena gugalnica z deščico. Barvita zelena gugalnica je primerna tudi za male otroke, saj ima nastavljiv varen sedež, ki ga lahko enostavno spremenite na običajen sedež z deščico. Hišica omogoča bogat prostor za igranje več otrokom, kar podpira timski duh, otroci pa se na tak način učijo komunicirati med seboj. Lahko se igrajo tudi skrivalnice, prostor pod hišico lahko odprete, kamor se bodo otroci zelo dobro skrili pred prijatelji.

Hišico za otroke Pretty Forest Hut lahko sestavite in zložite na zelo preprost način. Otroci imajo znotraj hišice veliko prostora za igranje, tako da se bodo lahko igrali tudi s prijatelji. Je dovolj prostorna in primerna za igro več otrok. Hišica je visoko odporna in varna, sodi med najkakovostnejše igrače na trgu. Vrtna hišica za otroke ima dve polknici in vrata, ki se odpirajo od znotraj. Streha otroške hišice, Forest Hut, je imitacija strešne kritine v živo zeleni barvi. Pri igri s hišico otroci razvijajo komunikacijske in jezikovne spretnosti in posnemajo odrasle in si izmišljujejo različne igre.

Barve na plastični hišici so izrazite in žive, zato spodbujajo otroško domišljijo. Otroška hišica je izdelek francoskega proizvajalca Smoby, ki izdeluje zelo kakovostne in edinstvene igrače. Smoby je najkakovostnejši proizvajalec otroških hišic za na vrt, in tudi mnogih drugih igrač. Robovi na igračah Smoby so zaobljeni, da se otroci med igro ne bi poškodovali. Izpolnjujejo najstrožje varnostne kriterije, zato je hišica Smoby za vas prava izbira. Plastika igrač, Smoby, je nežna in prijetna ter žametna na dotik. Kateri otrok pa ne bi želel imeti lastne hišice, v kateri se lahko s svojimi prijatelji igra ure in ure?

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 24 mesecev
PorekloFrancija
Velikost220*160*163 cm
Skupna višina163 cm
Dimenzije paketa180*40*117 cm
Skupna dolžina220 cm
Dolžina drsne površine70 cm
UV filterDa
Dvojne steneDa
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža44,6 kg / 49,2 kg
Nosilnost50 kg/25 kg
Barvabež
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.