Hišica My House Smoby z 2 vratci, elektronskim zvončkom in piknik mizico

Opis izdelka

Otroška hišica My House Smoby je čudovita in prostorna otroška hišica, v kateri se bo lahko lepo igralo več otrok skupaj. Zasnovana je v čudoviti nežni krem oranžni in zeleni barvi, ki jo dopolnjuje pastelna rjavo-siva barva, s katero so poudarjeni zanimivi detajli. Plastika otroške hišice je na dotik žametna in nežna. Dvojne stene hišice zagotavljajo varnost, čvrstost in stabilnost tudi pri višini 135 cm. Dimenzije cele hišice merijo 154*120*135 cm poleg nje pa je nameščena še priročna mizica s klopco. Mali navihanci lahko tako zajtrk pojejo na terasi ali pa se igrajo priljubljene igrice. Ta čudovita otroška hišica Smoby My House se bo lepo podala na vaš vrt ali dvorišče.

Hišica ima dve veliki mansardni okni, ki poudarjata njeno velikost. Številna okna otroške hišice zagotavljajo svež zrak in senco tudi med najbolj vročimi dnevi. Hišica ima eno okno s premikajočo polknico, dva odprta okrogla okna, ki spominjata na podmornico ter dvoje praktičnih vratc namesto enih velikih vrat. Na vratnem okviru je nameščen elektronski zvonček, ki daje čudovito melodijo, na vratih pa je pritrjen poštni nabiralnik. Mizo s klopema, ki sestavlja del hišice, lahko izmenično uporabljate znotraj hišice kot jedilni kotiček, ali pa zunaj kot piknik mizico. Hišica za otroke ima UV filter, ki varuje plastiko pred sončnimi žarki. Čudovita hišica za čudovite otroke je primerna od njihovega 2. leta starosti dalje. Smoby je francoski proizvajalec otroških igrač, z dolgoročno tradicijo, ki jamči varnost in kakovost.

Površina otroške hišice vsebuje edinstven UV filter, ki varuje barve hišice pred bledenjem in tako bodo ostale čudovite in živahne še dolga leta. Posebnost UV filtra je v tem, da bo hišica tudi po več letih ostala enaka, kot ravnokar vzeta iz škatle. Otroška hišica Smoby se namesti in zloži na zelo preprost način. Ko jo sestavite ne bo zavzela veliko prostora, in tako se vam ni treba bati, da vam bo doma v napoto. Stabilnost hišice je zajamčena, zahvaljujoč kakovostnim plastičnim materialom, ki so čvrsti in trpežni. Plastična površina je žametna na dotik in nežna za otroške rokice. Njeni robovi so zaobljeni, zato se otroci med igro ne bodo poškodovali. Smoby je francoska znamka otroških igrač, ki jamči kakovost in trpežnost hišice, ki je izdelana po evropskih standardih. Francoska znamka, Smoby, je zagotovilo kakovosti, ki jo potrjujejo dolga leta njenega obstoja.

Igra v otroški hišici je zanimiva za otroke različnih starosti. V njej se bodo s svojimi prijatelji in sorodniki lahko igrali ure in ure. Hišice za otroke, Smoby, sodijo med najkakovostnejše na trgu, zahvaljujoč svoji visoki kakovosti in trpežnosti. Užitek v igri z otroško hišico je prav poseben zaradi dosledne ergonomske rešitve, saj imajo otroci znotraj hišice veliko prostora za igranje. Igra v otroški hišici pri otrocih razvija komunikacijske spretnosti, otroci pa z igro posnemajo odrasle. Okolje hišice, ki omogoča polno idej, spodbuja otrokov razvoj besednega zaklada. Otroška hišica, Smoby, je za razliko od lesenih hišic čudovito barvita, kar spodbuja otroško fantazijo in igrivost in v njih prebuja domiselnost ter pravljične prizore. Otroška hišica Smoby ne bo zanimiva le vašim otrokom, ampak tudi njihovim prijateljem. To je čudovit dodatek za dvorišče ali vrt. Lastna hišica je izpolnitev sanj vseh otrok.

Lastnosti

  • unikatna otroška hišica z mizico in klopcami
  • za vsako dvorišče ali vrt
  • relief na stenah imitira gradbeni material
  • piknik mizica s klopcama ali jedilna miza znotraj hišice.
  • elektronski zvonček na vratih
  • višina 135 cm
  • dovolj prostorna za več otrok
  • čudovite žive barve
  • plastika s posebnim UV filtrom, ki varuje pred bledenjem
  • zaobljeni robovi
  • kakovosten francoski izdelek
  • primerna za otroke od 2. leta starosti
  • za dečke in deklice
Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 24 mesecev
PorekloFrancija
Velikost154*120*135
Skupna višina135 cm
Dimenzije paketa120*50*92 cm
Skupna dolžina154 cm
Na baterijeDa
ElektronskoDa
ZvokDa
UV filterDa
Dvojne steneDa
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža22,5 kg / 27,8 kg
OpombaBattery: 2 x AAA/LR03 1.5V
Barvardeča
Nabor izdelkovDa
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.